Biluthyrning på Billund Flygplats

 

Mest populära bilarna i Billund Flygplats

* Priserna beräknades den 27.05.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Billund Flygplats, med början den 03.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Billund Flygplats

Adress

Arrival Hall, 7190 Billund, Danmark
Mer information

Kontorstider

mån - fre
08:00 - 23:30
lör
08:00 - 15:00
sön
08:00 - 23:30
Helgdagar
08:00 - 23:30

Våra tjänster på Billund Flygplats

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Vi på Sixt biluthyrning vid Billund Flygplats kan erbjuda dig en hyrbil av hög kvalitet när du besöker vårt kontor i Danmark. Vi står redo vid vår välkomstdesk i ankomsthallen för att lyssna på dina önskemål eller besvara dina frågor som rör allt om att hyra bil vid Billund Flygplats. Under vår långa tid i branschen har vi lärt oss det mesta om biluthyrning och det har gett oss kompetens att förse dig med en hyrbil vid Billund Flygplats som passar just dig. Vi har bilar inom så skilda kategorier som 4x4, lyxbil, minivan, sport och ekonomi för att du ska kunna hitta rätt bil för din resa.
Hyra bil vid Billund Flygplats

Hyra bil vid Billund Flygplats

Med några enkla knapptryck på nätet eller ett telefonsamtal till oss på Sixt kan du boka din egen hyrbil och se till att din resa får en bra start. Du kan också ange om du vill ha några extratjänster, som GPS eller bilbarnstol, för att ytterligare underlätta din vistelse i Billund. När du landar på flygplats Billund har vi ställt i ordning bilen för att den ska vara körklar direkt och vi ser till att den har anpassats efter dina krav. Även om vi inte kan garantera en önskad bilmodell kan du välja ett bilmärke som passar dig och vi ordnar alltid en bil som passar din typ av resa.
Upptäck Jylland med bil

Upptäck Jylland med bil

Billund är en stad med bara några tusen invånare, men flygplatsen är desto större. Här passerar varje år över två miljoner passagerare och många av dem beger sig till Legoland som ligger mindre än en mil härifrån. Det är ett av Danmarks största turistmål och du tar dig enkelt dit med en hyrbil från vår biluthyrning vid Billund Flygplats. Vi på Sixt önskar dig en trevlig vistelse och hoppas att vi kan få hjälpa dig att hyra bil vid Billund Flygplats.
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Billund Flygplats

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Billund Flygplats?
För att hyra en bil hos SIXT på Billund Flygplats så måste du vara minst 20 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Billund Flygplats.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Billund Flygplats?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,5
En sammanställning av 1415 omdömen
Vägen till Sixt
(4,9)
På Sixt-kontoret
(4,7)
Bilen
(4,6)

Latest premium additions to the fleet

Mercedes Benz V300L
Mercedes Benz V300L

Vanliga frågor om hyrbilar på Billund Flygplats

Kan jag boka en bil för en längre tid på Billund Flygplats?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Billund Flygplats?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Billund Flygplats

Visa mer