Biluthyrning
Fredericia
Fäll ihop
Danmark // Fredericia
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Fredericia: Sixt biluthyrning online-bokning

Välkommen att hyra bil i Fredericia på den danska östkusten. Hos vår biluthyrning i Fredericia har du möjlighet att hitta en bil som matchar just din resebudget. Vi tillhandahåller bilar i både ekonomi- och premiumklass. Välj bland smidiga personbilar, rymliga kombibilar, 4x4-bilar med kraftfulla motorer samt lastbilar för dig som behöver extra mycket utrymme.

 
 • Fredericia Tagstation

  Sixt Biluthyrning
  Jernbanegade 2
  7000 Fredericia

  Må. - Fr.09:00 - 18:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Välkommen till Sixt biluthyrning i Fredericia

När du väljer att hyra bil i Fredericia genom oss på Sixt kan du på ett enkelt sätt anpassa din bil efter just din resa. På vår hemsida kan du i samband med din bokning välja bland flera tillvalstjänster. Du får både kostnadsfri om- och avbokning samt obegränsade kilometer med en hyrbil i Fredericia som du bokar online. Lägg till olika skydd och försäkringar eller utrusta bilen med en praktisk navigator - perfekt när du inte känner till staden och vill nå fram till dina destinationer på ett smidigt sätt. Vänligen notera att vi reserverar en bil från din valda kategori, men att vi inte kan garantera tillgängligheten av specifika bilmodeller. Vi på Sixt ser fram emot att få hjälpa dig att hyra en passande bil i Fredericia.

Njut av en smidig resa med en hyrbil i Fredericia

Det finns många fördelar med att ha en egen hyrbil i Fredericia. Låt din hyrbil ta dig på en resa genom den danska halvön Jütland. Du kan exempelvis köra till Fredericia Vold, ett fästningsområde som grundades redan i mitten av 1600-talet. Gör även ett besök till miniversionen av staden, en historisk modell som visar hur det såg ut i Fredericia under 1850-talet. Via väg E20 når du från Jütland över till ön Fyn och till de större städerna Odense och Aarhus på strax över en timme med en hyrbil från Fredericia. Varmt välkommen till grannlandet Danmark!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service