Biluthyrning
Grenaa
Fäll ihop
Danmark // Grenaa
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Grenaa: Sixt biluthyrning online-bokning

Välkommen till vår biluthyrning i Grenaa, även kallat Grenå, vid den jylländska östkusten. Om du vill hyra bil i Grenaa är du välkommen in till oss på Sixt. Vi tillhandahåller passande kombibilar för dig som behöver extra utrymme, smidiga personbilar och premiumbilar för dig som vill köra extra bekvämt samt minibussar för er som reser i grupp. Från vår biluthyrning i Grenaa gör vi vårt bästa för att tillhandahålla en bil som tillgodoser just dina resebehov i Danmark.

 
 • Grenaa Stena Line Ferry Term.
  Færgevej 1
  8500 Grenaa

  Må. - Sö.08:30 - 22:00
  Helgdag08:30 - 22:00
  Boka på detta kontoret

 • Grenaa Stena Line Ferry Term.

  Sixt Biluthyrning
  Færgevej 1
  8500 Grenaa

  Må. - Sö.08:30 - 22:00
  Helgdag08:30 - 22:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar

Välj bland tilläggstjänster hos Sixt biluthyrning i Grenaa

När du vill hyra bil i Grenaa hos oss på Sixt kan du enkelt genomföra din bokning direkt på vår hemsida. Via hemsidan erbjuder vi även flera praktiska tillvalstjänster som du kan boka för att anpassa din hyrbil i Grenaa. Välj exempelvis om du vill ha utökade försäkringar, vintertillägg, en navigator som kan guida dig rätt eller om du vill registrera en extra förare. Reser du med barn kan vi utrusta bilen med en passande bilbarnstol och vi bjuder på både fria kilometer och kostnadsfri ombokning och avbokning. Vi ser till att en bil från den reserverade bilgruppen finns tillgänglig och står färdigutrustad när du anländer på vårt kontor i Grenå.

Utforska Danmark och Grenaa med en hyrbil från Sixt

Danska Grenaa är en trevlig stad att upptäcka med en hyrbil. Staden ligger precis vid kusten och har flera sevärdheter som du enkelt tar dig till med bil, exempelvis Djurs Sommerland och Kattegattcentret. Du kan även köra längs med kusten till en folktom del av den långa stranden söder om staden. Med en hyrbil från Grenaa når du till närliggande storstäder som Aarhus och Randers på bara en timmes bilfärd. Hyr bil från oss på Sixt och börja utforska den danska östkusten redan idag.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service