Biluthyrning
Kolind
Fäll ihop
Danmark // Kolind
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Kolind: Sixt biluthyrning online-bokning

Ska du att hyra en bil under semesterresan till Kolind? Vi på Sixt biluthyrning Kolind har fordon för alla behov. Välj mellan allt från 4x4, cabriolet och minibuss eller varför inte boka en lyxbil? Boka redan i dag på Sixt webbsida.

 
 • Århus Flygplats
  Arrival Hall
  8560 Kolind

  Må. - Fr.08:00 - 24:00
  Lö.08:00 - 16:00
  Sö.08:00 - 24:00
  Helgdag08:00 - 24:00
  Boka på detta kontoret

 • Århus Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Arrival Hall
  8560 Kolind

  Må. - Fr.08:00 - 24:00
  Lö.08:00 - 16:00
  Sö.08:00 - 24:00
  Helgdag08:00 - 24:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar

Biluthyrning Kolind

På vårt biluthyrningskontor i Kolind kan du välja mellan välutrustade bilar med perfekta köregenskaper i många olika ekonomi klasser. Oberoende vilken bilmodell du väljer att boka på vår biluthyrning i Kolind kan du dessutom också välja mellan en rad olika tillvalsfunktioner. Uppmärksamma dock att en bokning inte garanterar en särskild fordonsmodell. Har du några funderingar om att hyra bil i Kolind, hör av dig till oss. När du behöver en hyrbil på semesterresan är Sixt ett perfekt val och du finner i hela 105 länder.

Hyra bil Kolind

Ta del av allt spännande som staden Kolind i Danmark har att erbjuda. Att ha en egen bil gör semesterresan i regionen enklare och mer flexibel. Vårt uthyrningskontors har ett centralt läge och härifrån tar du du dig snabbt vidare ut i landskapet. Med en egen en hyrbil i Kolind kan du ta möjligheten att se sevärdheter som djurparken Scandinavian Wildlife Park där du kan se allt från björnar till lodjur. Att hyra bil i Kolind ger dig även möjligheten att se utforska den vackra kyrkan Ebdrup Kirke. Valfriheten man får i en egen semesterbil under vistelsen i landet är oöverträffad. Så vad sägs om att söka sig ut på vägarna i den vackra regionen och finna några egna smultronställen? Då du bokar en hyrbil får du alltid stor flexibilitet när du lägger upp din bilresa i Danmark. Du får alltid möjligheten att ta del av allt som regionen erbjuder med en hyrbil från Kolind.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service