Biluthyrning
Odense
Fäll ihop
Danmark // Odense
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Odense: Sixt biluthyrning online-bokning

Upptäck vackra ön Fyn med Sixt biluthyrning i Odense, Danmark. Med vårt breda sortiment av bilkategorier finns något för alla smaker. Mer konventionella kategorier som ekonomi, 4x4 och minibuss finns förstås att välja bland för den som vill köra en bekantare bil. Vill du istället ta chansen att köra något lite mer exklusivt erbjuder vi även sådant som cabriolet och lyxbil. Det gör det möjligt för dig att specialisera din hyrbil beroende på dina preferenser och ärenden med resan.

 
 • Odense City Center
  Vestre stationsvej 9
  5000 Odense

  Må. - Fr.07:00 - 17:00
  Lö.08:00 - 12:00
  Boka på detta kontoret

 • Odense City Center

  Sixt Biluthyrning
  Vestre stationsvej 9
  5000 Odense

  Må. - Fr.07:00 - 17:00
  Lö.08:00 - 12:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Att hyra bil i Odense med Sixt

Förutom själva bilen, är det viktigt för oss att alla ska kunna specialisera sin hyrbil efter sina behov när de vill hyra bil i Odense. Därför är det en självklarhet att erbjuda ett brett utbud av olika försäkringsalternativ, så din hyrbil i Odense känns trygg. Andra populära tilläggsalternativ är barnstol, GPS och extraförare. Viktigt är dock att kolla med din lokala biluthyrning i Odense då avvikelser kan förekomma vad både tilläggstjänster och bilar beträffar. Via vår app eller hemsida kan du både se tillgänglighet och göra din bokning i förväg.

Upplev Danmark med hyrbil i Odense från Sixt

När du vill hyra bil i Odense har du alla möjligheter att upptäcka den vackra ön Fyn. På vår biluthyrning i Odense kan vi ge dig en riktig rivstart på semestern. Det gäller förresten oavsett om du reser i privata eller jobbrelaterade ärenden. Vackra Odense kyrka är ett måste när man är i trakten och passar lika bra för en snabbvisit eller att uppleva från någon av uteserveringarna som ligger runtomkring. Kongens have är annars perfekt för en dagsutflykt med familjen. Den kulturintresserade bör gå i H.C. Andersens fotspår och du finner många hus i centrala Odense som är tillägnade författaren. Missa inte heller chansen att ta hyrbilen till kusten och de långgrunda stränderna under sommarhalvåret.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service