Biluthyrning i Odense

 

Finns i över 105 länder

Hyrbilar jorden runt i 110 år

Premiumflotta

Känn dig som en VIP vart du än kör i våra bilar

Nya bilar

Vi har den nyaste fordonsflottan i stan

Helt digitalt

Du slipper köa vid disken

Mest populära bilarna i Odense

* Priserna beräknades den 07.02.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Odense City Center, med början den 16.02.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Våra tjänster hos Odense

Att hyra bil i Odense med Sixt

Att hyra bil i Odense med Sixt

Upptäck vackra ön Fyn med Sixt biluthyrning i Odense, Danmark. Med vårt breda sortiment av bilkategorier finns något för alla smaker. Mer konventionella kategorier som ekonomi, 4x4 och minibuss finns förstås att välja bland för den som vill köra en bekantare bil. Vill du istället ta chansen att köra något lite mer exklusivt erbjuder vi även sådant som cabriolet och lyxbil. Det gör det möjligt för dig att specialisera din hyrbil beroende på dina preferenser och ärenden med resan. Förutom själva bilen, är det viktigt för oss att alla ska kunna specialisera sin hyrbil efter sina behov när de vill hyra bil i Odense. Därför är det en självklarhet att erbjuda ett brett utbud av olika försäkringsalternativ, så din hyrbil i Odense känns trygg. Andra populära tilläggsalternativ är barnstol, GPS och extraförare. Viktigt är dock att kolla med din lokala biluthyrning i Odense då avvikelser kan förekomma vad både tilläggstjänster och bilar beträffar. Via vår app eller hemsida kan du både se tillgänglighet och göra din bokning i förväg.
Upplev Danmark med hyrbil i Odense från Sixt

Upplev Danmark med hyrbil i Odense från Sixt

När du vill hyra bil i Odense har du alla möjligheter att upptäcka den vackra ön Fyn. På vår biluthyrning i Odense kan vi ge dig en riktig rivstart på semestern. Det gäller förresten oavsett om du reser i privata eller jobbrelaterade ärenden. Vackra Odense kyrka är ett måste när man är i trakten och passar lika bra för en snabbvisit eller att uppleva från någon av uteserveringarna som ligger runtomkring. Kongens have är annars perfekt för en dagsutflykt med familjen. Den kulturintresserade bör gå i H.C. Andersens fotspår och du finner många hus i centrala Odense som är tillägnade författaren. Missa inte heller chansen att ta hyrbilen till kusten och de långgrunda stränderna under sommarhalvåret.
Show more
Bra att veta när du hyr bil i Odense
Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Odense?
För att hyra en bil hos SIXT på Odense så måste du vara minst 20 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Odense.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Odense?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Odense. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor
Kundrecensioner och feedback
4,7
En sammanställning av 34 omdömen
Överlämning av fordon
(5,0)
Service under och efter uthyrningen
(5,0)
Lämna tillbaka fordon
(4,9)

Latest premium additions to the fleet

Mercedes Benz V300L
Mercedes Benz V300L
Vanliga frågor om hyrbilar i Odense
Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Odense?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Odense?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Odense?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Odense

Visa mer