Biluthyrning
Kairo Flygplats
Fäll ihop
Egypten // Cairo // Kairo Flygplats
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil Kairo Flygplats: Sixt Biluthyrning

Kontorsuppgifter
Adress: Terminal 2+3
  . Cairo EG +20-1229086655
 
Typ av kontor: Flygplats
GDS - Kod: CAI
Öppettider
Må. - Sö.00:00 - 24:00
Helgdag00:00 - 24:00
 
 Dygnet runt upphämtning

Vill du besöka Sfinxen i Giza och drömmer du om en resa till Egyptens pyramider? Hyr en bil på Kairo Flygplats och njut av en flexibel och bekväm resa i detta spännande land. Oavsett vad som för dig till Egypten är du välkommen till oss på Sixt när du vill hyra en bil vid flygplatsen i Kairo. Kanske planerar du en rundresa i landet tillsammans med familjen eller kanske besöker du huvudstaden med jobbet? I vårt prisvärda utbud av premiumbilar kan du välja bland lättkörda personbilar för bekväma stadsresor, rymliga kombibilar för familjesemestern eller stadiga 4x4 för en säker biltur längs regionens ökenvägar. För att underlätta din bilresa i Kairo erbjuder vi även praktiska tillvalsfunktioner i form av exempelvis navigator, bilbarnstol och extra förare. Vänligen notera att utbudet av tillval varierar från fordon till fordon och att vi inte kan garantera en specifik bilmodell. Däremot går det bra att reservera önskad fordonskategori. När du genomför din bokning via vår hemsida kan du samtidigt enkelt hantera både bilkategori och eventuella tillval. Det går även bra att slå oss en signal så hjälper vi dig personligen att skräddarsy en hyrbil vid Kairo Flygplats som uppfyller just dina specifika önskemål.

Smidigt att hyra bil vid Kairos Flygplats

Kairos flygplats, enkelt förkortat CAI, består av fyra terminaler och du finner Sixt Biluthyrning genom att följa våra brandgula skyltar i terminal 3. Denna internationella flygplats, som även kallas för Matar al-Qahirah al-Duwaliyy, är den näst mest trafikerade flygplatsen i hela Afrika. Flygplatsen är belägen i distriktet Heliopolis och med bil via El-Orouba eller El-Nasr Road når du centrala Kairo på cirka 45 minuter. På den västra sidan om floden Nilen, cirka 10 km från Kairos centrum, ligger den arkeologiskt intressanta staden Giza.

På rundresa i historiska Kairo

Genom att hyra en bil vid Kairo Flygplats tar du dig smidigt mellan regionens många sevärdheter. Här når du bekvämt och tidseffektivt mellan kända attraktioner som Gizaplatåns Sfinx och Cheopspyramiden, som är det enda av Världens sju underverk som finns kvar än idag. Missa inte heller det historiskt intressanta Memfis, en arkeologisk plats med antika ruiner längs Nilens västra strand. Du som vill uppleva en klassisk kamelmarknad bör ta bilen till den lilla byn Birqesh, belägen tre mil nordväst om Kairo. Under en stadsresa i huvudstaden får du inte heller missa ett besök på Egyptiska Museet, där du bland annat kan beskåda Tutankhamons grav. Eller varför inte packa bilen full med osedvanliga fynd från de gigantiska basarerna i kvarteren Khan el Khalili? Vi på Sixt hälsar dig välkommen och önskar dig en trevlig resa i Egypten!

 

Kontorsuppgifter

Öppettider

Må. - Sö.00:00 - 24:00
Helgdag00:00 - 24:00

Kontakt / Borttappat & Upphittat

Sixtkontoret Kairo Flygplats CAI Terminal 2+3 . Cairo 30.121944, 31.405556 +20-1229086655

Sixtkontoret Kairo Flygplats CAI

Terminal 2+3
. Cairo
 
Tel. +20-1229086655

Upphämtning & retur utanför öppettiderna

Upphämtning är möjlig utanför öppettiderna.

Fordonskategorier och service på detta kontor

 • Personbilar & kombibilar
 • 4x4
 • Dygnet runt upphämtning

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service