Biluthyrning på Kairo Flygplats

 

Mest populära bilarna i Kairo Flygplats

* Priserna beräknades den 27.05.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Kairo Flygplats, med början den 03.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Kairo Flygplats

Adress

Terminal 2+3, . Cairo, Egypten
Mer information

Kontorstider

mån - sön
00:00 - 00:00
Helgdagar
00:00 - 00:00

Våra tjänster på Kairo Flygplats

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Vill du besöka Sfinxen i Giza och drömmer du om en resa till Egyptens pyramider? Hyr en bil på Kairo Flygplats och njut av en flexibel och bekväm resa i detta spännande land. Oavsett vad som för dig till Egypten är du välkommen till oss på Sixt när du vill hyra en bil vid flygplatsen i Kairo. Kanske planerar du en rundresa i landet tillsammans med familjen eller kanske besöker du huvudstaden med jobbet? I vårt prisvärda utbud av premiumbilar kan du välja bland lättkörda personbilar för bekväma stadsresor, rymliga kombibilar för familjesemestern eller stadiga 4x4 för en säker biltur längs regionens ökenvägar. För att underlätta din bilresa i Kairo erbjuder vi även praktiska tillvalsfunktioner i form av exempelvis navigator, bilbarnstol och extra förare. Vänligen notera att utbudet av tillval varierar från fordon till fordon och att vi inte kan garantera en specifik bilmodell. Däremot går det bra att reservera önskad fordonskategori. När du genomför din bokning via vår hemsida kan du samtidigt enkelt hantera både bilkategori och eventuella tillval. Det går även bra att slå oss en signal så hjälper vi dig personligen att skräddarsy en hyrbil vid Kairo Flygplats som uppfyller just dina specifika önskemål.
Smidigt att hyra bil vid Kairos Flygplats

Smidigt att hyra bil vid Kairos Flygplats

Kairos flygplats, enkelt förkortat CAI, består av fyra terminaler och du finner Sixt Biluthyrning genom att följa våra brandgula skyltar i terminal 3. Denna internationella flygplats, som även kallas för Matar al-Qahirah al-Duwaliyy, är den näst mest trafikerade flygplatsen i hela Afrika. Flygplatsen är belägen i distriktet Heliopolis och med bil via El-Orouba eller El-Nasr Road når du centrala Kairo på cirka 45 minuter. På den västra sidan om floden Nilen, cirka 10 km från Kairos centrum, ligger den arkeologiskt intressanta staden Giza.
På rundresa i historiska Kairo

På rundresa i historiska Kairo

Genom att hyra en bil vid Kairo Flygplats tar du dig smidigt mellan regionens många sevärdheter. Här når du bekvämt och tidseffektivt mellan kända attraktioner som Gizaplatåns Sfinx och Cheopspyramiden, som är det enda av Världens sju underverk som finns kvar än idag. Missa inte heller det historiskt intressanta Memfis, en arkeologisk plats med antika ruiner längs Nilens västra strand. Du som vill uppleva en klassisk kamelmarknad bör ta bilen till den lilla byn Birqesh, belägen tre mil nordväst om Kairo. Under en stadsresa i huvudstaden får du inte heller missa ett besök på Egyptiska Museet, där du bland annat kan beskåda Tutankhamons grav. Eller varför inte packa bilen full med osedvanliga fynd från de gigantiska basarerna i kvarteren Khan el Khalili? Vi på Sixt hälsar dig välkommen och önskar dig en trevlig resa i Egypten!
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Kairo Flygplats

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Kairo Flygplats?
För att hyra en bil hos SIXT på Kairo Flygplats så måste du vara minst 20 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Kairo Flygplats.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Kairo Flygplats?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,4
En sammanställning av 703 omdömen
Överlämningen av bilen
(4,7)
Återlämningen av bilen
(4,7)
Vägen till Sixt
(4,6)

Vanliga frågor om hyrbilar på Kairo Flygplats

Kan jag boka en bil för en längre tid på Kairo Flygplats?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Kairo Flygplats?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?