Biluthyrning
Sharm el-Sheikh Flygplats
Fäll ihop
Egypten // Sharm el Sheikh // Sharm el-Sheikh Flygplats
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil Sharm el-Sheikh Flygplats: Sixt Biluthyrning

Kontorsuppgifter
Adress: Sharm el Sheikh Int. Airport
  . Sharm el Sheikh EG +20-1222308295
 
Typ av kontor: Flygplats
GDS - Kod: SSH
Öppettider
Må. - Sö.10:00 - 20:00
Helgdag10:00 - 20:00
 
 Dygnet runt upphämtning

Välkommen till pålitliga Sixt biluthyrning vid Sharm El Sheikh Flygplats. Vi bjuder på en professionell service och hjälper dig gärna att hitta rätt hyrbil för just din bilresa. Eftersom vi tar varje kunds unika behov i beaktande har vi möjlighet att erbjuda dig en bil som är anpassad efter just dina önskemål, oavsett om du åker på en familjesemester eller besöker Egypten för jobbets räkning. Tack vare vårt breda utbud på fordon uppdelade i kategorier kan vi ge dig som vill hyra bil vid Sharm El Sheikh Flygplats stor flexibilitet. Vi erbjuder personbilar och kombibilar i flera olika prisklasser som alla underlättar transporten under din resa. Även om vi inte kan garantera en särskild bilmodell får du som vill hyra bil vid Sharm El Sheikh Flygplats alltid likvärdiga alternativ i vald kategori.

Hyra bil vid Sharm El Sheikh Flygplats

SSH, Sharm El Sheikh Flygplats, ligger på bara en mils bilresa från centrum av staden Sharm El Sheikh. Om du har valt att boka din hyrbil i förväg per telefon eller via vår hemsida kan vi omedelbart överlämna bilnycklarna när du anländer till flygplatsen. På vår hemsida hanterar du också eventuella extratjänster som kan vara fördelaktiga under din bilresa. GPS, bilbarnstol och kompletterande försäkringar är bara några av tilläggstjänsterna som vi på Sixt erbjuder våra kunder.

Njut av Egypten med hyrbil från Sixt

Med en hyrbil från Sharm El Sheikh Flygplats tar du ett första steg i att upptäcka en vacker och mångskiftande region. Majoriteten av alla besökare kommer till Egypten för att njuta av ett underbart klimat och för att bada i Röda havet. Med en hyrbil från Sixt når du smidigt fram till vitt skilda platser som exempelvis den egyptiska öknen och det bibliska berget Sinai. På vår biluthyrning vid Sharm El Sheikh Flygplats ger vi dig gärna rätt förutsättningar för att kunna maximera din resa i det spännande landet Egypten.

 

Kontorsuppgifter

Öppettider

Må. - Sö.10:00 - 20:00
Helgdag10:00 - 20:00

Kontakt / Borttappat & Upphittat

Sixtkontoret Sharm el-Sheikh Flygplats SSH Sharm el Sheikh Int. Airport . Sharm el Sheikh 27.977222, 34.394722 +20-1222308295

Sixtkontoret Sharm el-Sheikh Flygplats SSH

Sharm el Sheikh Int. Airport
. Sharm el Sheikh
 
Tel. +20-1222308295

Upphämtning & retur utanför öppettiderna

Upphämtning är möjlig utanför öppettiderna. Retur är möjlig utanför öppettiderna.

Fordonskategorier och service på detta kontor

 • Personbilar & kombibilar
 • 4x4
 • Dygnet runt upphämtning

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service