Biluthyrning på Sharm el-Sheikh Flygplats

 

Mest populära bilarna i Sharm el-Sheikh Flygplats

* Priserna beräknades den 05.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Sharm el-Sheikh Flygplats, med början den 12.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Sharm el-Sheikh Flygplats

Adress

Sharm el Sheikh Int. Airport, . Sharm el Sheikh, Egypten
Mer information

Kontorstider

mån - sön
10:00 - 20:00
Helgdagar
10:00 - 20:00

Våra tjänster på Sharm el-Sheikh Flygplats

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Välkommen till pålitliga Sixt biluthyrning vid Sharm El Sheikh Flygplats. Vi bjuder på en professionell service och hjälper dig gärna att hitta rätt hyrbil för just din bilresa. Eftersom vi tar varje kunds unika behov i beaktande har vi möjlighet att erbjuda dig en bil som är anpassad efter just dina önskemål, oavsett om du åker på en familjesemester eller besöker Egypten för jobbets räkning. Tack vare vårt breda utbud på fordon uppdelade i kategorier kan vi ge dig som vill hyra bil vid Sharm El Sheikh Flygplats stor flexibilitet. Vi erbjuder personbilar och kombibilar i flera olika prisklasser som alla underlättar transporten under din resa. Även om vi inte kan garantera en särskild bilmodell får du som vill hyra bil vid Sharm El Sheikh Flygplats alltid likvärdiga alternativ i vald kategori.
Hyra bil vid Sharm El Sheikh Flygplats

Hyra bil vid Sharm El Sheikh Flygplats

SSH, Sharm El Sheikh Flygplats, ligger på bara en mils bilresa från centrum av staden Sharm El Sheikh. Om du har valt att boka din hyrbil i förväg per telefon eller via vår hemsida kan vi omedelbart överlämna bilnycklarna när du anländer till flygplatsen. På vår hemsida hanterar du också eventuella extratjänster som kan vara fördelaktiga under din bilresa. GPS, bilbarnstol och kompletterande försäkringar är bara några av tilläggstjänsterna som vi på Sixt erbjuder våra kunder.
Njut av Egypten med hyrbil från Sixt

Njut av Egypten med hyrbil från Sixt

Med en hyrbil från Sharm El Sheikh Flygplats tar du ett första steg i att upptäcka en vacker och mångskiftande region. Majoriteten av alla besökare kommer till Egypten för att njuta av ett underbart klimat och för att bada i Röda havet. Med en hyrbil från Sixt når du smidigt fram till vitt skilda platser som exempelvis den egyptiska öknen och det bibliska berget Sinai. På vår biluthyrning vid Sharm El Sheikh Flygplats ger vi dig gärna rätt förutsättningar för att kunna maximera din resa i det spännande landet Egypten.
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Sharm el-Sheikh Flygplats

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Sharm el-Sheikh Flygplats?
För att hyra en bil hos SIXT på Sharm el-Sheikh Flygplats så måste du vara minst 20 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Sharm el-Sheikh Flygplats.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Sharm el-Sheikh Flygplats?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,5
En sammanställning av 64 omdömen
Service under och efter uthyrningen
(5,0)
Överlämningen av bilen
(4,9)
Återlämningen av bilen
(4,7)

Vanliga frågor om hyrbilar på Sharm el-Sheikh Flygplats

Kan jag boka en bil för en längre tid på Sharm el-Sheikh Flygplats?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Sharm el-Sheikh Flygplats?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Sharm el-Sheikh Flygplats

Visa mer