Biluthyrning på Tallinn Flygplats

 

Mest populära bilarna i Tallinn Flygplats

* Priserna beräknades den 27.05.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Tallinn Flygplats, med början den 03.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Tallinn Flygplats

Adress

Tartu maantee 101, 111 01 Tallinn, Estland
Mer information

Kontorstider

mån - fre
08:00 - 00:00
lör - sön
09:00 - 18:00
Helgdagar
09:00 - 18:00

Våra tjänster på Tallinn Flygplats

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Vad skulle kunna vara smidigare än att svänga förbi Sixt Biluthyrning på Tallinn Flygplats, hoppa in i en fräsch bil och sedan direkt ta sig dit man vill utan att behöva fundera på hur det fungerar med bussbiljetter eller dricks i det land man just landat i? Utbudet hos Sixt täcker de flesta behov och innefattar allt från vanliga personbilar till lastbilar. Det ska vara smidigt att resa och du kan därför lämna tillbaka din hyrbil på Tallinn Flygplats dygnet runt och slipper tänka på att passa tider.
Flygplats Tallinn - TLL

Flygplats Tallinn - TLL

Flygplatsen ligger nära stan, endast 4 km från centrum, och kallas även Lennart Meri efter landets tidigare president. Att hyra bil på Tallinn Flygplats är ett snabbt och smidigt sätt att enkelt ta dig från flyget till ditt hotell och sedan vidare till nästa mål. Oavsett om du reser i tjänsten eller spenderar några semesterdagar i huvudstaden är det praktiskt att hyra bil på Tallinn Flygplats och därmed vara flexibel att själv sätta din agenda och enkelt ta dig exakt dit du vill. Du hittar Sixt biluthyrning på Tallinn Flygplats på bottenvåningen i passagerarterminalen.
Upptäck Tallinn

Upptäck Tallinn

Tallinn, eller Reval som vi svenskar kallade staden då den tidigare var i svensk besittning, är huvudstad i Estland. Att denna stad vid Finska viken har gamla anor förstår man enkelt av att den sedan 1997 finns med på Unescos världsarvslista. Det finns gott om historiska platser att upptäcka i denna spännande stad som verkligen har sett många riken komma och gå. Tallinn är givetvis inte bara historia utan det finns mycket att upptäcka även i nutid. Kultur, nöjen - ja, allt finns i denna pulserande europeiska huvudstad och blir du sugen på att även se mer av landet kan du enkelt genom att hyra bil på Tallinn Flygplats ta dig runt även utanför staden.
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Tallinn Flygplats

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Tallinn Flygplats?
För att hyra en bil hos SIXT på Tallinn Flygplats så måste du vara minst 19 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Tallinn Flygplats.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Tallinn Flygplats?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,7
En sammanställning av 290 omdömen
Återlämningen av bilen
(5,0)
Vägen till Sixt
(4,9)
Bilen
(4,8)

Vanliga frågor om hyrbilar på Tallinn Flygplats

Kan jag boka en bil för en längre tid på Tallinn Flygplats?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Tallinn Flygplats?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Tallinn Flygplats

Visa mer