Biluthyrning
Tartu
Fäll ihop
Estland // Tartu
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Tartu: Sixt biluthyrning online-bokning

Sixt biluthyrning i Tartu gör din vistelse i Estland smidig och enkel. Med en egen bil är det lätt att ta sig runt i området. På vårt centralt belägna biluthyrningskontor kan du boka fordon i flera olika storlekar. I flottan hittar du allt från 4x4 och cabriolet, men den är också möjligt att boka en lyxbil eller minibuss. Därutöver kan du alltid välja mellan olika ekonomi- och tillvalsfunktioner.

 
 • Tartu Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Lennu tn. 44, Reola küla
  61707 Tartu

  Må. - Fr.09:00 - 17:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar

 • Tartu City

  Sixt Biluthyrning
  Viljandi maantee 48
  50411 Tartu

  Må. - Fr.09:00 - 17:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar

Sixt skapar möjligheter

Vår biluthyrning i Tartu ger dig möjlighet att få ut det mest av din vistelse . Oberoende vilken modell du väljer på vår biluthyrning i Tartu kan du därutöver också göra en rad olika typer av tillvalsfunktioner. På vår hemsida kan du hyra bil i Tartu smidigt och snabbt. En viss bilmodell kan dock inte garanteras vid bokningen. Ä du något som du undrar över då det gäller att hyra bil i Tartu , då är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Hyrbil Tartu

Tartu är är en spännande plats där det finns mycket att se och uppleva. När du väljer en hyrbil får du självklart stor flexibilitet när du planerar din resa i landet. Tartu ligger i sydöstra Estland och det perfekta sättet att utforska regionen är på egen hand är med en hyrbil från Sixt. Ta möjligheten att besöka innestadens många sevärdheter och mysiga restauranger och kaféer. Genom att hyra bil i Tartu får du även möjlighet lätt ta dig till vetenskapsmuseet AHHAA Science Centre och den vackra botaniska trädgården. Några andra tips är att besöka stadens leksaksmuseum och här ligger även Nationalmuséet som många anser är Estlands kulturella centrum. Med en hyrbil upplever man stor frihet och kan själv bestämma hur man vill utforska den spännande regionen. Du får alltid optimal möjlighet att upptäcka allt som landet erbjuder med en hyrbil från Tartu.

 
 

Flygplatser med Sixtkontor

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service