Biluthyrning
Färöarna
Fäll ihop
Färöarna
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil Färöarna Sixt Biluthyrning

Sixt är stolt över att kunna erbjuda biluthyrning på Faeroearna. Oavsett om det är affärer eller nöje som för dig till denna ögrupp i Atlanten kommer du säkerligen att hitta en passande hyrbil i Faeroearna i vår omfattande fordonspark. Med filialer i Torshavn och Sörvagur och ett utbud som innefattar såväl lyx- som ekonomifordon ser vi fram emot att göra det enkelt och smidigt för dig att hyra bil på Faeroearna.

Hyra bil på Faeroearna med Sixt

Sixt biluthyrning på Faeroearna erbjuder stora herrgårdsvagnar, nätta småbilar, lyxiga sedaner och robusta 4x4-bilar för dig som vill kunna ta dig fram också där förhållandena inte är optimala. Dessutom kan du alltid välja till något eller några av våra populära tilläggstjänster. Om du till exempel inte hittar så bra på öarna vill du kanske hyra en bil på Faeroearna med satellitnavigering, och om du reser med små barn vill du antagligen ha en barnstol i din hyrbil.

Körtips på Faeroearna

Trafikreglerna på Faeroearna är i princip de samma som i Sverige. Den största skillnaden är att man här ofta måste hålla ögonen öppna efter får som ibland vandrar på vägarna. Tvärtemot mot vad många förväntar sig är biltätheten här en av de högsta i Europa, och vägnätet är i utmärkt skick, med en rad broar och tunnlar som förbinder de olika öarna. De två största, Streymoy och Eysturoy, är förbundna med en bro. Tunnlarna mellan Vágar och Streymoy och Borðoy och Eysturoy är avgiftsbelagda.

Se och upplev mer med din hyrbil på Faeroearna

Det kanske allra mest fantastiska med Färöarna är den vackra naturen. Under sommarhalvåret är det grönt överallt. Kombinationen av frisk luft, det djupblåa Atlantvattnet, gröna kullar och klippor som sträcker sig ut över havet är svår att värja sig mot. Missa inte huvudstaden Torshavn, där örikets parlament har samlats vid Tinganes sedan 900-talet. Den mörkröda byggnaden med det gröna taket är väl värd ett besök. Gör en utflykt till Hvannhagi i närheten av Tvøroyri. Naturupplevelsen med höga berg, djupa dalar och en sjö är minst sagt värt en resa.

 
 

Dina fördelar med Sixt

  • Sixt bästa pris-garanti
  • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
  • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
  • Miles & More - Tjäna miles
  • Inga dolda kostnader
  • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
  • Inga kreditkortskostnader
  • Excellent customer service