Biluthyrning
Sörvagur
Fäll ihop
Färöarna // Sörvagur
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Sörvagur: Sixt biluthyrning online-bokning

Gröna berg, dramatiska vyer och vackra fyrar. Ska du resa till Färöarna? Då är du mer än välkommen att hyra bil i Sörvagur från oss på Sixt. Öarna är utmärkta att köra bil på och det blir betydligt enklare att ta dig runt i omgivningarna. Vår biluthyrning i Sörvagur hittar du snabbt och lätt eftersom vi finns alldeles intill flygplatsen Vágarflygplatsen (FAE). Härifrån är det väldigt enkelt att antingen köra in till stadens centrala delar eller vidare för att utforska den vackra kusten. Sörvagur är en stad på den västligaste ön. Hos oss kan du välja om du vill hyra bil i Sörvagur i form av kombibil eller personbil. Vi har även minibussar, vilket kan vara fördelaktigt om ni är ett större gäng som reser tillsammans. Är du osäker på vilken bilgrupp du borde välja? Hör gärna av dig till oss så hjälper vi dig att hitta rätt fordon för din resa på Färöarna.

 
 • Vágar Flygplats (fran 1/1/23)

  Sixt Biluthyrning
  Sörvagur
  380 Vagar

  Må. - Sö.08:00 - 21:00
  Helgdag08:00 - 21:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

 • Vágar Flygplats(till 31/12/22)

  Sixt Biluthyrning
  Airport
  380 Sörvagur

  Må. - Sö.07:30 - 21:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4

Boka online eller besök vår biluthyrning i Sörvagur

Du kan välja att komma förbi vårt kontor när du landat på ön, men oftast är det smartast att förhandsboka bilen redan innan du anländer. Då får du större valmöjlighet. Via hemsidan ser du tydligt alla tillgängliga fordonsgrupper och kan välja ut en passande hyrbil i Sörvagur. Efter att du gjort ditt fordonsval kan det vara lämpligt att applicera olika typer av extratjänster. Vi rekommenderar varmt en navigator eftersom det annars kan vara lite besvärligt att hitta fram ordentligt längs vägarna. Vi bjuder på obegränsat med kilometer så att du utan problem kan köra både långa och korta sträckor. Notera att du inte kan reservera enskilda bilmodeller, utan istället att bokar ett fordon enligt bilkategori.

Lätt att ta sig mellan öarna med egen hyrbil i Sörvagur

Även om Färöarna består av just öar, går det utmärkt att bila i regionen. Det finns jättebra färjeförbindelser mellan öarna så att du enkelt kan utforska flera platser. Genom att hyra bil i Sörvagur kan du sedan köra ut till Nólsoy, en mindre ö österut. Hit kör du på cirka en och en halv timme. Besök den fina fyren eller kör längs med kusten. Underlätta din vistelse på öarna med en egen bil från Sixt!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service