Biluthyrning
Espoo
Fäll ihop
Finland // Espoo
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Espoo: Sixt biluthyrning online-bokning

Hos vår biluthyrning i Espoo kan du välja mellan flera bilkategorier. Vi har fordon för de flesta typer av resor och erbjuder bland annat ekonomi- och lyxbilar. Välj bland personbilar och kombibilar, sportbilar och cabrioleter samt 4x4-bilar och minibussar.

 
 • Espoo/Iso Omena

  Sixt Biluthyrning
  Piispansilta 11
  02230 Espoo

  Må. - Fr.07:00 - 16:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

 • Espoo/Veho Olari

  Sixt Biluthyrning
  Piispankallio 2
  02200 Espoo

  Må. - Fr.07:00 - 17:30

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Välkommen till Sixt biluthyrning i Espoo, Finland

Vår uthyrning i Espoo tillhandahåller ett varierat bilsortiment så att du ska kunna hitta en passande bil inför din resa i södra Finland. Vi erbjuder även en mängd tillvalstjänster som gör att du kan skräddarsy din bil och njuta av bättre körupplevelser. Välj mellan olika typer av skyddspaket, utökad försäkring, sänkt självrisk eller praktisk extrautrustning. Vänligen observera att dessa tillvalstjänster varierar mellan våra olika kontor. Om det är halt ute bjuder vi på vintertillägg när du ska hyra bil i Espoo. Vi inkluderar alltid en grundförsäkring från tredje part. Bokar du din hyrbil i Espoo längre än en dag så bjuder vi även på obegränsade antal kilometer. Vi kan inte garantera specifika bilmodeller men vi ser alltid till att du får en likvärdig bil från ditt val av fordonskategori.

Förenkla din Finlandsresa genom att hyra bil i Espoo

För att hyra bil i Espoo behöver du vara minst 19 år gammal och ha ett års körvana. Om du uppfyller kraven kan du enkelt utforska södra Finland med en egen hyrbil från Espoo. Staden Espoo bjuder på flertalet sevärdheter som enkelt nås med bil, exempelvis den vackra nationalparken Noux eller nöjesparken Borgbacken. Du kan även köra till huvudstaden Helsingfors på bara 30 minuter. Här kan du besöka väldigt många sevärdheter och intressanta platser. Kör till det imponerande Nationalhistoriska centralmuseet eller till någon av de roliga djurparkerna i huvudstaden. Dessa destinationer är uppskattade av både stora och små. Unna dig själv en smidigare vistelse i Finland genom att boka en bil från oss på Sixt.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service