Biluthyrning i Kemi

 

Våra tjänster på Kemi

Låt oss på Sixt biluthyrning i Kemi förenkla din vistelse

Låt oss på Sixt biluthyrning i Kemi förenkla din vistelse

Nästan så långt norrut du kan komma vid Bottniska viken hittar du den finländska staden Kemi. Staden ligger väldigt nära den svenska landsgränsen och är en populär destination och utgångspunkt för vidare utflykter i Finland. Om du vill hyra en bil i Kemi för att påbörja ditt eget äventyr kan du med fördel besöka ett av våra kontor. Vi finns både vid Kemi flygplats och Kemi tågstation. Vi erbjuder bilar från alla möjliga kategorier, från sportbil, cabriolet och 4x4 till personbil, kombibil, minibuss och lastbil. Oavsett om du söker en bekväm lyxbil eller en praktisk budgetbil som passar just din ekonomi så hittar du det här hos Sixt biluthyrning i Kemi. Allt blir enklare när du har en egen hyrbil från Kemi. Du kan själv välja om du vill köra längs med kusten eller kanske ta dig in i landet. En fördel med att hyra en bil i Kemi via vår hemsida är att du samtidigt kan boka upp extratjänster. Lägg till GPS, bilbarnstol eller registrera en extra förare. Vi ser till att den hyrbil från Kemi som du hämtar ut har alla dina valda extratjänster. Det är värt att notera att vi bara kan garantera vissa specifika bilmodeller. I övrigt kan vi endast säkerställa att du får en av bilarna från den bilkategori du väljer. När du ska hyra en bil i Kemi bjuder vi på en obegränsad körsträcka, oavsett vilket kontor i staden du väljer.
Utforska norra Finland med en hyrbil från Kemi

Utforska norra Finland med en hyrbil från Kemi

Kemi tillhör det finländska landskapet Lappland. Det är en stad som passar perfekt som startpunkt för längre bilturer både norrut och söderut. Kör du norrut kommer du snabbt till Rovaniemi och den välkända Jultomtens by, en favorit både bland barn och vuxna. Kör du söderut kommer du att passera flera vackra kuststäder och till slut hamna i Oulu, även känd som Uleåborg, en av regionens mest populära sommarstäder. Börja ditt äventyr med att hämta ut en passande bil från vårt kontor. Välkommen in till oss på Sixt!
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Kemi

Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Kemi.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Kemi?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Kemi. En avgift kan tillkomma.
Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Kemi?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Vanliga frågor om hyrbilar i Kemi

Kan jag boka en bil för en längre tid i Kemi?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Kemi?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Kemi

Visa mer