Biluthyrning
Kittilae
Fäll ihop
Finland // Kittilae
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Kittilae: Sixt biluthyrning online-bokning

Vår biluthyrning i Kittilä hittar du precis vid Kittilä flygplats. Kom in till oss så fort du anländer för att snabbt och lätt hämta ut en passande bil. Vi tillhandahåller både ekonomiska bilar som exempelvis personbilar, kombibilar, minibussar och lastbilar samt lyxbilar i form av sportbilar, cabrioleter och 4x4-bilar. Du kan endast hyra en bil från Kittilä om du är 19 år eller äldre. Vissa bilmodeller har högre åldersgränser, ibland upp till 28 år. Du kan enkelt se vilka bilar du kan hyra samt lägga till extratjänster via vår hemsida.

 
 • Kittilä Flygplats
  Levintie 259
  99101 Kittilä

  Må. - Sö.07:30 - 22:00
  Helgdag07:30 - 22:00
  Boka på detta kontoret

 • Kittilä Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Levintie 259
  99101 Kittilä

  Må. - Sö.07:30 - 22:00
  Helgdag07:30 - 22:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Boka online för att enkelt hämta ut en bil från Sixt biluthyrning i Kittilä

Oavsett vilken modell du väljer att boka när du ska hyra en bil från Kittilä kan du lägga till extratjänster för att anpassa bilen efter dina behov. Förutom bilbarnstolar och en navigator kan du även lägga till extraskydd till bilförsäkringen eller registrera en extra förare. Så länge extraföraren också har åldern inne för just den hyrbil i Kittilä du väljer finns det inget som hindrar er. Kom ihåg att vi bara kan garantera att du får en bil från bilgruppen när du bokar på nätet. Med en hyrbil i Kittilä blir det enklare för dig att utforska norra Finland.

Ta del av den unika kulturen i norra Finland med en hyrbil från Kittilä

Den norra delen av landet kallas ofta för Sameland eller Lappland. Här hittar du den unika samiska kulturen. Du kan även hitta väldigt vacker och frodig natur här, speciellt under sommaren. När vintern är framme täcks landskapet av vit snö, perfekt för skidåkare av alla slag. Hämta ut en passande bil från vårt kontor och bege dig till den närliggande nationalparken Pallas-Ounastunturi om du vill njuta av den fantastiska naturen här. Vi på Sixt hälsar din välkommen.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service