Biluthyrning
Kronoby
Fäll ihop
Finland // Kronoby
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Kronoby: Sixt biluthyrning online-bokning

Kronoby är en kommun i den västra delen av Finland. Du kan enkelt hyra en bil i Kronoby för att utforska västkusten. Välj vilken biluthyrning i Kronoby du vill hämta ut din bil från. Vi erbjuder bland annat möjligheten att hyra en bil i Kronoby som du hämtar ut från Kronoby flygplats precis öster om staden. Vi tillhandahåller ekonomiska fordon som exempelvis personbilar, kombibilar, minibussar och lastbilar. Dessutom erbjuder vi även lyxbilar som sportbilar, cabrioleter och 4x4-bilar.

 
 • Kokkola-Pietarsaari Flygplats
  Lentäjäntie 162
  68500 Kokkola

  Må. - Sö.00:00 - 24:00
  Helgdag00:00 - 24:00
  Boka på detta kontoret

 • Kokkola-Pietarsaari Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Lentäjäntie 162
  68500 Kokkola

  Må. - Sö.00:00 - 24:00
  Helgdag00:00 - 24:00

  Dygnet runt upphämtning
  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Sixt biluthyrning i Kronoby anpassar din bil till just din bilresa

När du ska hyra en bil från Kronoby är det värt att tänka på åldersgränsen. De flesta av våra bilar kan köras av förare som är 19 år eller äldre men vissa har högre åldersgränser, ibland upp till 25 år. Använd hemsidan för att enklast boka en hyrbil i Kronoby. När du har valt en bilmodell på nätet kan du välja bland våra extratjänster. Med bilbarnstolar kan du se till att barnen sitter bekvämt och säkert, och med hjälp av en navigator hittar du enkelt rätt längs de finska vägarna. Observera att vi endast garanterar en bil utifrån ditt val av bilkategori och att vi inte kan reservera specifika bilmodeller.

Utforska den finska västkusten med en hyrbil från Kronoby

Kronoby är en fin liten stad med mysiga gator och prisvärda restauranger. Härifrån har du även en bra utgångspunkt för roliga dagsturer. Kör du i tjugo minuter åt norr kommer du till Karleby, en lite större stad med bland annat ett stort köpcenter vid namn Chydenia. Du kan fortsätta norrut för att komma till strandstaden Kalajoki och ännu längre norrut för att komma till den populära turistorten Uleåborg. Välkommen in till oss på Sixt så hjälper vi dig med din resa i Finland.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service