Biluthyrning
Kuopio
Fäll ihop
Finland // Kuopio
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Kuopio: Sixt biluthyrning online-bokning

Välkommen till vår biluthyrning i Kuopio. Hos oss på Sixt kan du hitta en hyrbil i Kuopio som passar just din vistelse. Vi erbjuder bland annat lyxiga sportbilar och cabrioleter, perfekta för soliga dagar. Hos oss hittar du även lättkörda personbilar, rymliga kombibilar, kraftfulla 4x4-bilar och praktiska minibussar.

  • Inget kontor hittades i staden

Välkommen till vår biluthyrning i Kuopio, Finland

Vi på Sixt tillhandahåller bilar som passar de flesta typer av resor och kan även anpassa dessa med hjälp av våra tillvalstjänster. På vår hemsida kan du jämföra både bilkategorier och tillval. Ange vilka datum du vill hyra bil i Kuopio, vilket fordon du vill ha och därefter vilka tillvalstjänster som passar dig bäst. Vi på Sixt bjuder även på fria kilometer till din hyrbil i Kuopio. Bland tillvalen kan du välja mellan olika typer av skyddspaket, utökad bilförsäkring samt diverse praktisk utrustning. Vi erbjuder bland annat bilbarnstolar i varierande storlekar och en praktisk navigator som kan guida dig fram till dina destinationer. De tillvalstjänsterna du kan välja i Kuopio kan variera jämfört med andra kontor runtom i Finland. Detsamma gäller även vårt utbud av bilar. Kom ihåg att vi inte kan utlova specifika bilmodeller, men att vi alltid reserverar en likvärdig bil från ditt val av bilgrupp.

Res smidigt vidare från vår biluthyrning i Kuopio

Mitt i hjärtat av Finland ligger Kuopio, en stad som har varit befolkad i mer än 10.000 år. Staden har mycket att erbjuda och varje år kommer det mängder av besökare hit för att turista eller för att jobba. Genom att hyra bil i Kuopio kan du köra till flera sevärdheter i området, som exempelvis den populära kullen Puijo. På toppen av Puijo finns ett utkikstorn som bjuder på en enastående vy över landskapet. Det finns även flera museum att köra till i staden, bland annat Kuopios kulturhistoriska museum. Vi på Sixt hälsar dig välkommen att hyra bil i Kuopio.

 
 

Dina fördelar med Sixt

  • Sixt bästa pris-garanti
  • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
  • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
  • Miles & More - Tjäna miles
  • Inga dolda kostnader
  • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
  • Inga kreditkortskostnader
  • Excellent customer service