Biluthyrning
Lahti
Fäll ihop
Finland // Lahti
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Lahti: Sixt biluthyrning online-bokning

I landskapet Päijänne-Tavastland finner du staden Lahti. Oavsett hur du planerar att spendera din tid i Finland kan du hyra en bil från Lahti som passar just din vistelse i landet. Vi tillhandahåller nämligen ett komplett utbud av bilkategorier. Du kan välja bland både ekonomi- och lyxbilar. Våra personbilar, kombibilar, minibussar och lastbilar tillgodoser de flesta resebehov. För högre komfort och lyxigare design kan du välja bland våra sportbilar och cabrioleter.

 
 • Lahti Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Mannerheiminkatu 15
  15110 Lahti

  Må. - Fr.08:00 - 16:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Sixt biluthyrning i Lahti skräddarsyr din bil på ett smidigt sätt

Om du vill kunna hyra en bil från Lahti på ett smidigt sätt rekommenderar vi att du förbokar din bil. Med hjälp av vår hemsida kan du se vilka bilar som är tillgängliga vid din ankomst. Observera att vi endast garanterar en bil utifrån ditt val av bilkategori och att vi inte kan reservera specifika bilmodeller. En annan fördel med att förboka bilen online är att du kan välja bland tillval och extratjänster. Använd dig exempelvis av en navigator för att alltid hitta fram till dina destinationer. På hemsidan ser du vilka extratjänster som just vårt kontor tillhandahåller. Notera även att det finns olika åldersgränser på bilarna. Den högsta gränsen är 28 år. Detta gäller även extraförarna.

Genom att hyra en bil i Lahti kan du se Finlands vackra sjöar

I Lahti kan du även hitta tre stora skidbackar. Dessa har under många år använts vid skid-VM. Faktum är att ingen annan stad har fått hålla i ett skidmästerskap fler gånger än Lahti. Om du kör norrut från staden kommer du att möta hundratals sjöar, både stora och små. Om du däremot kör söderut kommer du snabbt att komma till huvudstaden Helsingfors. Det tar cirka en timme att köra en hyrbil från Lahti till storstaden, perfekt för en biltur när du vill göra något nytt. Välkommen in till Sixt biluthyrning i Lahti!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service