Biluthyrning
Lautiosaari
Fäll ihop
Finland // Lautiosaari
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Lautiosaari: Sixt biluthyrning online-bokning

Långt uppe i Norden, väldigt nära gränsen till Sverige, ligger den finska staden Lautiosaari. Detta är en liten stad söder om Kemi-Tornion flygplats, där du också finner vår bilhyrning i Lautiosaari. Vi erbjuder ett utbud av både sportbilar, cabrioleter och andra typer av lyxbilar samt ekonomiska fordonskategorier som exempelvis personbilar, kombibilar, 4x4-bilar, minibussar och lastbilar. Använd hemsidan för att hyra en bil i Lautiosaari på ett enkelt sätt. Där kan du även passa på att boka tillvalstjänster.

 
 • Kemi-Tornio Flygplats
  Lentokentäntie 75
  94500 Lautiosaari

  Må. - Sö.08:00 - 21:00
  Helgdag08:00 - 21:00
  Boka på detta kontoret

 • Kemi-Tornio Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Lentokentäntie 75
  94500 Lautiosaari

  Må. - Sö.08:00 - 21:00
  Helgdag08:00 - 21:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Funktionella extratjänster hos Sixt biluthyrning i Lautiosaari

Våra extratjänster är ett praktiskt sätt för dig att anpassa din hyrbil från Lautiosaari så att den har allt du behöver för din bilresa. Om du exempelvis är här med familjen kan du med fördel lägga till bilbarnstol, navigator och utöka den grundläggande bilförsäkringen. Ska du hyra en bil från Lautiosaari för att utforska norra Finland kan det passa bra med en navigator och att du registrerar en extra förare. Tillvalstjänsterna kan variera bland våra olika kontor. Oavsett vilken bilmodell och vilka extratjänster du väljer kommer du att kunna njuta av obegränsat med fria kilometer. Observera dock att vi har olika åldersgränser på våra bilmodeller och att vi endast kan reservera en bil ur kategorin som du väljer.

Utforska Finland med en hyrbil i Lautiosaari

Med en egen bil har du oändliga valmöjligheter och obegränsad frihet. Du kan köra norrut för att komma till Rovaniemi, Sodankylä och så småningom till nationalparken Urho Kekkosen. Du kan även köra söderut för att istället besöka städer som Simo, Ijo och den populära destinationen Uleåborg. Börja ditt äventyr i Finland med att hyra en bil från Lautiosaari från oss på Sixt. Vi finns redo att anpassa bilen efter dina behov och krav. Varmt välkommen till vår biluthyrning i Lautiosaari!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service