Biluthyrning
Oulunsalo
Fäll ihop
Finland // Oulunsalo
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Oulunsalo: Sixt biluthyrning online-bokning

Oulunsalo är en liten stad i Norra Österbotten. Staden kallas även för Uleåsalo på svenska. Vår biluthyrning i Oulunsalo ligger precis vid Uleåborg flygplats, något som gör det extra bekvämt för dig som anländer med flyget. Du kan välja bland flera praktiska bilkategorier, från personbilar och kombibilar till 4x4-bilar, lastbilar och minibussar. Vi erbjuder även lyxbilar i premiumsegmentet samt lite mer funktionella bilar i ekonomiklass. Notera att vi har olika åldersgränser när du ska hyra en bil från Oulunsalo, från 19 till 25 år.

 
 • Uleåborg Flygplats
  Lentokentaentie
  90461 Oulunsalo

  Må. - Sö.07:00 - 23:00
  Helgdag07:00 - 23:00
  Boka på detta kontoret

 • Uleåborg Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Lentokentaentie
  90461 Oulunsalo

  Må. - Sö.07:00 - 23:00
  Helgdag07:00 - 23:00

  Dygnet runt upphämtning
  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Sixt biluthyrning i Oulunsalo ger dig en utmärkt start på din bilresa i Finland

Det som gör just Oulunsalo så praktiskt beläget är dess närhet till storstaden Uleåborg samt möjligheten att smidigt kunna nå motorvägen E8 för att köra söderut. När du ska hyra en bil i Oulunsalo kan du dessutom skräddarsy bilens utrustning utefter just dina behov. Under vintern bjuder vi på vårt vintertillägg och vi ger dig alltid obegränsad körsträcka. Du kan själv välja om du vill hyra en bil från Oulunsalo som kommer med en utökad bilförsäkring, en smidig GPS eller någon annat från vårt utbud av extratjänster. Kom dock ihåg att vi inte kan garantera enskilda bilmodeller när du bokar en hyrbil i Oulunsalo på nätet, utan att vi endast reserverar en bil från ditt val av bilgrupp. Vi applicerar dock alltid extratjänsterna till den bil du hämtar ut.

Ta del av den finländska västkusten med en egen bil

När du väl har utforskat lilla Oulunsalo kan du utforska andra områden. Vårt tips är att du börjar med att besöka Uleåborg. Denna storstad har en aktiv och levande stadskärna med flera restauranger, mysiga kvarter och framförallt den stora borgen som attraherar besökare från hela världen. Du kan även köra din hyrbil från Oulunsalo till Raahe och därefter till Kalajoki. Just Kalajoki är en stad i Finland som är känd för sina vackra stränder, perfekt för sol och bad om vädret tillåter. Hur du än lägger upp din resa kan vi på Sixt hjälpa dig med en passande bil.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service