Biluthyrning
Pirkkala
Fäll ihop
Finland // Pirkkala
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Pirkkala: Sixt biluthyrning online-bokning

Staden Pirkkala, på svenska kallad Birkala, ligger i landskapet Birkaland. Om du vill utforska de många sjöarna, sevärdheterna och städerna som du hittar i denna region kan du med fördel börja din bilresa hos oss på Sixt. Vår biluthyrning i Pirkkala gör det möjligt för dig att enkelt köra till alla de destinationer du vill nå. Vi erbjuder bland annat lyxbilar från premiumsegmentet, exempelvis sportbilar, cabrioleter och 4x4-bilar. Naturligtvis kan du även hyra en bil i Pirkkala från vårt utbud av praktiska bilar, perfekt för dig som tänker på din ekonomi. Vi har exempelvis personbilar, kombibilar, lastbilar och minibussar att välja mellan.

 
 • Tampere-Pirkkala Flygplats
  Terminaali 1
  33960 Pirkkala

  Må. - Sö.07:00 - 01:00
  Helgdag07:00 - 01:00
  Boka på detta kontoret

 • Tampere-Pirkkala Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Terminaali 1
  33960 Pirkkala

  Må. - Sö.07:00 - 01:00
  Helgdag07:00 - 01:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Sixt biluthyrning i Pirkkala ger dig möjligheten att skräddarsy bilen

Det finns många fördelar med att förboka en hyrbil i Pirkkala med hjälp av vår hemsida. Förutom att du boka en bil kan du även boka extratjänster. Ska du utforska hjärtat av Finland med en vän föreslår vi att du lägger till en GPS samt att du registrerar en extra förare. På så vis vet ni alltid vart ni ska köra och ni kan dessutom hjälpas åt med själva bilkörandet. Observera att vi endast reserverar en hyrbil i Pirkkala från bilgruppen samt att vi har flera olika åldersgränser på våra bilar. Lägsta ålder är 19 år men för vissa bilar måste du vara 28 år eller äldre för att köra. Vi har även ett kontor på Tampere flygplats, perfekt för dig som vill hämta ut en bil så fort du har anlänt luftvägen.

Börja din bilresa redan idag med att hyra en bil i Pirkkala

Vårt tips är att du besöker storstaden Tampere, även kallad Tammerfors. Genom att hyra en bil i Pirkkala kan du utan problem utforska grannstadens alla mysiga kaféer, intressanta museum och populära sevärdheter. Du kan även utan problem köra till Finlands huvudstad Helsingfors, en bilfärd som tar cirka två timmar från Pirkkala.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service