Biluthyrning
Pori
Fäll ihop
Finland // Pori
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Pori: Sixt biluthyrning online-bokning

Varmt välkommen till vår biluthyrning i Pori. Vi erbjuder en komplett fordonsflotta, fylld med bilar som passar alla typer av vistelser. Boka en stark 4x4-bil eller välj en lyxbil från vårt utbud av sportbilar och cabrioleter. Vi har även ekonomibilar i form av smidiga personbilar och kombibilar. Stora grupper kan med fördel välja att hyra våra minibussar.

 
 • Pori Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Lentoasemantie 1
  28500 Pori

  Må. - Fr.07:00 - 12:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

 • Pori/Veho Pori

  Sixt Biluthyrning
  Korjaamonkatu 3
  28610 Pori

  Må. - Fr.07:00 - 12:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Välkommen till Sixt biluthyrning i Pori, Finland

När du har angett dina resedatum samt valt en passande fordonskategori kan du välja bland våra tillvalstjänster. Anpassa din hyrbil efter dina personliga resebehov. Alla våra bilar har en inkluderad bilförsäkring. Denna går att uppgradera om du skulle vilja det. Du kan även lägga till andra skyddspaket, som exempelvis Roadside Protection. En av våra mest populära tillvalstjänster är våra val för extrautrustning. Utrusta bilen med en navigator eller lägg till bilbarnstolar i rätt storlek. När du bokar en hyrbil i Pori kan vi tyvärr inte garantera specifika bilmodeller. Vi kan däremot garantera att du får en bil från den valda bilgruppen. Välkommen in att hyra bil från vårt kontor i Pori. Vi ser fram emot att få lämna över nycklarna till din hyrbil.

Utforska Finlands natur genom att hyra bil i Pori

Pori, en stad som på svenska kallas för Björneborg, ligger vid Bottenhavets östra kust. Med en hyrbil från Pori i Finland kan du enkelt och smidigt köra till flera sevärdheter i regionen, bland annat till olika nationalparker. Den närmsta, Puurijarvi-Isosuo nationalpark, nås på cirka en timme med bil, och kör du istället åt nordöst kommer du till Kauhaneva-Pohjankangas nationalpark efter cirka en och en halv timme. Genom att hyra bil i Pori kan du även köra till Bakstranden, en vacker strand längst ut på västkusten. Börja din resa i Finland genom att boka bil hos oss på Sixt redan idag.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service