Biluthyrning
Toivala
Fäll ihop
Finland // Toivala
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Toivala: Sixt biluthyrning online-bokning

Precis bredvid Kuopio flygplats ligger staden Toivala. Det är en mysig liten ort, omringad av sjöar och floder. Denna stad passar utmärkt att använda som utgångspunkt för bilutflykter till närliggande sevärdheter. Vår biluthyrning i Toivala tillhandahåller fordonsgrupper som personbil, kombibil, lastbil och minibuss. Dessa passar utmärkt för de flesta typer av vistelser, både under sommaren och vintern. Vill du ha en lyxbil kan du hyra en bil från Toivala från vårt utbud av sportbilar, cabrioleter och 4x4-bilar.

  • Inget kontor hittades i staden

Sixt biluthyrning i Toivala har ett stort utbud av både bilar och tillvalstjänster

En fördel med att hyra en bil i Toivala är att du enkelt kan förboka bilen och dessutom skräddarsy bilens utrustning. Använd hemsidan för att se vilka bilkategorier som är tillgängliga under dina resedatum och välj därefter bland våra extratjänster. Det är alltid bra att hyra en bil från Toivala med GPS, speciellt om du planerar att köra till städer och sevärdheter som ligger långt bort. Skulle den bilmodell du väljer inte finnas att tillgå kommer du att få en likvärdig bil från samma fordonskategori och med alla de tillvalstjänster du bokat. Observera även att åldersgränserna skiljer sig mellan bilarna.

Med en hyrbil från Toivala blir det enklare för dig att utforska Finland

Du märker direkt varför Finland kallas för de tusen sjöarnas land, speciellt om du anländer med flyg. Med en hyrbil kan du lugnt och bekvämt köra till de närliggande städerna för att se vilka sevärdheter du kan hitta där. Bara en kvarts bilfärd söderut hittar du Kuopio, en populär stad med flera intressanta platser att besöka. Kör till Pujiotornet om du vill uppleva en riktigt fin vy, speciellt om du lyckas vara där när solen går ned. Kör ännu längre söderut för att komma till nationalparken Linnansaari, perfekt för avslappnande promenader i vacker natur. Kom in till oss på Sixt så hjälper vi dig med en passande hyrbil i Toivala.

 
 

Dina fördelar med Sixt

  • Sixt bästa pris-garanti
  • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
  • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
  • Miles & More - Tjäna miles
  • Inga dolda kostnader
  • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
  • Inga kreditkortskostnader
  • Excellent customer service