Biluthyrning
Vaasa
Fäll ihop
Finland // Vaasa
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Vaasa: Sixt biluthyrning online-bokning

Hyrbilsleverantören Sixt tillhandahåller förstklassiga och ekonomiska hyrbilar i kategorier som ekonomi, 4x4, cabriolet, lyxbil och minibuss vid sin gedigna hyrbilsflotta i Vaasa. Oavsett om du reser i arbetet, semestrar med hela din stora familj eller reser i mindre grupp kommer du att hitta ett fordon som matchar dina behov vid Biluthyrning Vaasa i Finland. Upplev mer medan du är här och se till att göra din resa både mer bekväm, säker och smidig genom att hyra bil i Vaasa.

 
 • Vasa Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Lentokentaentie
  65380 Vaasa

  Må. - Fr.08:00 - 21:00

  Dygnet runt upphämtning
  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

 • Vasa Tågstation

  Sixt Biluthyrning
  Ratakatu 13
  65100 Vaasa

  Må. - Sö.07:00 - 22:00
  Helgdag07:00 - 22:00

  Dygnet runt upphämtning
  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Att hyra bil i Vaasa

Du kan vara säker på att ditt Sixtkontor alltid gör sitt yttersta för att tillgodose ditt personliga val av fordon så att du får tid att ägna dig åt viktigare och roligare saker än tidsplanering och bokning av resor till dina olika destinationer i Vaasa med omnejd. När du har gjort ditt fordonsval vid Biluthyrning Vaasa kan du också, beroende på vilket hyrbilskontor du anlitar komplettera din hyrbil med bekväma tilläggstjänster som extra förare, försäkring, obegränsad körsträcka, barnstolar så att även de minsta åker säkert, satellitnavigering som underlättar om du inte är helt bekant med området samt ett hyrbilspaket för förare under 25 år. Ta gärna reda på vad som gäller för den plats du befinner dig på. Var vänlig notera att du som hyrestagare inte kan garanteras specifika bilmodeller, detta gäller endast för vissa hyrbilskategorier.

Upplevelser med hyrbil i Vaasa med omnejd

Ta med dig familjen till Gamla Vaasa som endast ligger en kort bilresa bort från stadens centrum och är den plats där Vaasa ursprungligen grundades och där ruinerna som bevarades efter branden 1852 fortfarande finns kvar. Med en Sixt hyrbil från Vaasa kan du även glädja barnen med en utflykt till äventyrsbadet Tropiclandia och nöjesparken Wasalandia. Den natur- och friluftsintresserade bör inte heller missa alla de möjligheter till vandring och fiske som finns i Vaasa med omnejd. Att hyra bil i Vaasa ger dig möjlighet att ta del av och hinna uppleva allt som denna historiska och natursköna plats kan erbjuda, i vilket ärende du än besöker staden.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service