Biluthyrning
Ain
Fäll ihop
Frankrike // Ain
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Ain: Sixt biluthyrning online-bokning

Alldeles intill den schweiziska gränsen ligger det franska länet Ain. Till Sixt Biluthyrning i Ain är du alltid välkommen in för att boka en bra bil under ditt besök. Tack vare vår omfattande fordonsflotta kan du hyra bil i Ain från flera fordonsgrupper, exempelvis person- och kombibilar, lyxiga sportbilar och cabrioleter eller en kraftfull SUV. Vi hjälper dig och rekommenderar gärna bilgrupper utifrån våra kunders behov. Oavsett om du kommer till Ain på semester, reser iväg ett par dagar i jobbet eller kanske vill utforska flera delar av Frankrike, vi kan erbjuda dig en lämplig bil. En hyrbil i Ain kan antingen väljas från vår prisvärda fordonsgrupp Ekonomi, eller så kan du satsa på en riktig lyxbil, exempelvis en tuff cabriolet.

 
 • Geneve Flygpl. franska sektorn
  AP de Genève Cointrin Sect(F)
  01210 Ferney-Voltaire

  Må. - To.09:00 - 17:00
  Fr.09:00 - 22:00
  Lö. - Sö.09:00 - 17:00
  Helgdag09:00 - 17:00
  Boka på detta kontoret

 • Geneve Flygpl. franska sektorn

  Sixt Biluthyrning
  AP de Genève Cointrin Sect(F)
  01210 Ferney-Voltaire

  Må. - To.09:00 - 17:00
  Fr.09:00 - 22:00
  Lö. - Sö.09:00 - 17:00
  Helgdag09:00 - 17:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Boka din hyrbil i Ain hos oss på Sixt

Genom att hyra bil i Ain får du möjlighet att utforska i stort sett hela Frankrike. Börja planera resan redan idag - här på hemsidan kan du boka ett fordon ur önskad fordonsgrupp och lägga till smarta tillval. Först väljer du alltså ut en passande fordonsgrupp, till exempel Personbil. Vi erbjuder moderna modeller från varumärken som Peugeot, BMW och Audi. När du bestämt dig för att hyra bil i Ain online kan du samtidigt lägga till tillval som gör resan bekvämare. På bokningssidan kan du lägga till ett antal tillval, till exempel GPS-navigator eller välja en bil med dieselmotor. Vi reserverar den valda fordonsgruppen och ser till att iordningställa fordonet tills du kommer. Du kan tyvärr inte boka en specifik bil från ett särskilt varumärke.

Vad vill du utforska med bil i Ain?

Ain är ett departement i östra delen av Frankrike och ligger i regionen Auvergne-Rhône-Alpes. Här finns det mängder av saker att se och göra. Landar du på Aéroport International de Genéve? I så fall finns vi på Sixt på bara några minuters avstånd. Du kan börja med att köra ut till Monastère royal de Brou, ett fantastiskt kloster som ligger cirka en timmes körväg västerut från vårt kontor. Passa gärna på att göra en avstickare längs med vägen till Parc des Oiseaux, en stor park med tropiska fåglar. Du tar dig hit genom att byta till väg D1075 i Pont-d'Ain. Du behöver inte köra särskilt långt för att upptäcka fler sevärdheter. Mindre än tio minuter från Sixt Biluthyrning i Ain ligger Genève. Här kan du upptäcka medeltidskyrkor, fantastiska minnesmärken och pampiga palats. Varmt välkommen till Sixt i Ain!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service