Biluthyrning
Ajaccio
Fäll ihop
Frankrike // Ajaccio
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Ajaccio: Sixt biluthyrning online-bokning

Utforska Korsikas västkust med en hyrbil från den mysiga kuststaden Ajaccio. Från vår biluthyrning i Ajaccio kan du välja bland flertalet fordonskategorier, bland annat lättkörda personbilar, rymliga kombibilar och kraftfulla fyrhjulsdrivna bilar. Med en hyrbil i Ajaccio tar du dig snabbt mellan aktiviteter och sevärdheter och får på så sätt ut det mesta av din vistelse på den vackra ön Korsika.

 
 • Corsica Ajaccio Flygplats
  Aéroport de Campo dell'oro
  20090 Ajaccio Cedex

  Må. - Sö.07:30 - 23:30
  Helgdag07:30 - 23:30
  Boka på detta kontoret

 • Corsica Ajaccio Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Aéroport de Campo dell'oro
  20090 Ajaccio Cedex

  Må. - Sö.07:30 - 23:30
  Helgdag07:30 - 23:30

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Välkommen till Sixt biluthyrning i Ajaccio

Reser du till Ajaccio på semester med familjen? Eller kanske planerar du en jobbresa tillsammans med kollegorna? Oavsett i vilket syfte du besöker Korsika tillhandahåller vi på Sixt passande hyrbilar för just din resa. För det större sällskapet som vill hyra bil i Ajaccio erbjuder vi exempelvis stora minibussar. Familjer och par kanske hellre väljer en smidig sedan eller en rymlig herrgårdsvagn. Vi kan inte garantera specifika bilmodeller men ser däremot till att reservera en motsvarande bil från önskad fordonskategori. När du bokar en hyrbil i Ajaccio hos Sixt kan du även välja bland praktiska tillvalstjänster som exempelvis navigator och registrering av extra förare. Vi bjuder dessutom på 250 fria km och möjligheten att returnera din hyrbil under dygnets alla timmar.

Njut av din tid i Korsika med en bil från Sixt biluthyrning i Ajaccio

Genom att via nätet boka en hyrbil från Ajaccio flygplats kommer du snabbt vidare ut i Korsikas vackra omgivningar. Med en hyrbil når du dessutom smidigt mellan öns sevärdheter. Besök exempelvis den vackra katedralen Cathedrale Notre Dame de la Assomption, där Napoleon Bonaparte döptes år 1769. I Ajaccio kan du även besöka Napoleons barndomshem, vilket numera agerar museum. Med en hyrbil från Ajaccio når du till de förhistoriska statyerna vid Filitosa på endast en timme med bil. Korsika tillhör Frankrike men har ändå en helt egen kultur och stämning. Hitta till alla vackra sevärdheter och utforska de små byarna och städerna runt Ajaccio med en hyrbil från oss på Sixt.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service