Biluthyrning i Ajaccio

 

Mest populära bilarna i Ajaccio

* Priserna beräknades den 05.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Corsica Ajaccio Flygplats, med början den 12.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Våra tjänster på Ajaccio

Välkommen till Sixt biluthyrning i Ajaccio

Välkommen till Sixt biluthyrning i Ajaccio

Utforska Korsikas västkust med en hyrbil från den mysiga kuststaden Ajaccio. Från vår biluthyrning i Ajaccio kan du välja bland flertalet fordonskategorier, bland annat lättkörda personbilar, rymliga kombibilar och kraftfulla fyrhjulsdrivna bilar. Med en hyrbil i Ajaccio tar du dig snabbt mellan aktiviteter och sevärdheter och får på så sätt ut det mesta av din vistelse på den vackra ön Korsika. Reser du till Ajaccio på semester med familjen? Eller kanske planerar du en jobbresa tillsammans med kollegorna? Oavsett i vilket syfte du besöker Korsika tillhandahåller vi på Sixt passande hyrbilar för just din resa. För det större sällskapet som vill hyra bil i Ajaccio erbjuder vi exempelvis stora minibussar. Familjer och par kanske hellre väljer en smidig sedan eller en rymlig herrgårdsvagn. Vi kan inte garantera specifika bilmodeller men ser däremot till att reservera en motsvarande bil från önskad fordonskategori. När du bokar en hyrbil i Ajaccio hos Sixt kan du även välja bland praktiska tillvalstjänster som exempelvis navigator och registrering av extra förare. Vi bjuder dessutom på 250 fria km och möjligheten att returnera din hyrbil under dygnets alla timmar.
Njut av din tid i Korsika med en bil från Sixt biluthyrning i Ajaccio

Njut av din tid i Korsika med en bil från Sixt biluthyrning i Ajaccio

Genom att via nätet boka en hyrbil från Ajaccio flygplats kommer du snabbt vidare ut i Korsikas vackra omgivningar. Med en hyrbil når du dessutom smidigt mellan öns sevärdheter. Besök exempelvis den vackra katedralen Cathedrale Notre Dame de la Assomption, där Napoleon Bonaparte döptes år 1769. I Ajaccio kan du även besöka Napoleons barndomshem, vilket numera agerar museum. Med en hyrbil från Ajaccio når du till de förhistoriska statyerna vid Filitosa på endast en timme med bil. Korsika tillhör Frankrike men har ändå en helt egen kultur och stämning. Hitta till alla vackra sevärdheter och utforska de små byarna och städerna runt Ajaccio med en hyrbil från oss på Sixt.
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Ajaccio

Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Ajaccio?
För att hyra en bil hos SIXT på Ajaccio så måste du vara minst 18 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Ajaccio.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Ajaccio?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Ajaccio. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Vanliga frågor om hyrbilar i Ajaccio

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Ajaccio?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Ajaccio?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Ajaccio?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Ajaccio

Visa mer