Biluthyrning
Amélie-les-Bains-Palalda
Fäll ihop
Frankrike // Amélie-les-Bains-Palalda
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Amélie-les-Bains-Palalda: Sixt biluthyrning online-bokning

Ska du besöka vackra Frankrike? Om du ska åka till den södra delen av landet hittar du den trevliga staden Amélie-les-Bains-Palalda här. Här finns dessutom vi på Sixt. Vi kan hjälpa dig med resan genom att erbjuda en hyrbil i Amélie-les-Bains-Palalda som passar dina behov, önskemål och krav. Kanske reser du med hela tjocka släkten? Eller så kanske du bara ska hit ett par dagar i jobbet? Oavsett syfte med resan kan vi garanterat hitta en bra bil till dig. Vår biluthyrning i Amélie-les-Bains-Palalda ligger alldeles intill floden och är enkel att hitta. För dig som landar på Perpignan Airport tar det runt 50 minuter in till oss. Från kontoret kan du välja mellan person- och kombibilar samt lyxiga bilar som sportbil och cabriolet.

 
 • Amelie-les-Bains
  29 avenue du General de Gaulle
  66110 Amélie-les-Bains-Palalda

  Må. - Lö.08:30 - 12:30
   13:30 - 18:30
  Boka på detta kontoret

 • Amelie-les-Bains

  Sixt Biluthyrning
  29 avenue du General de Gaulle
  66110 Amélie-les-Bains-Palalda

  Må. - Lö.08:30 - 12:30
   13:30 - 18:30

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Välkommen till vår biluthyrning i Amélie-les-Bains-Palalda

När du vill hyra bil i Amélie-les-Bains-Palalda och få ut så mycket som möjligt av din resa står vi på Sixt redo att hjälpa till. Ett tips är att inte vänta med bokningen utan istället förhandsboka en bilgrupp online. Redan idag kan vi reservera en bilgrupp åt dig. Notera dock att vi endast kan garantera att du får en av bilarna från den bilgrupp du väljer och att vi inte reserverar specifika bilmodeller. När du hittat en fordonskategori du gillar kan du komplettera komfort och finess med hjälp av våra tillval. Lägg till en navigator om du inte vill köra fel, eller addera fler förare om du vill kunna njuta av utsikten och inte enbart köra.

Njut av naturen genom att hyra bil i Amélie-les-Bains-Palalda

Med en egen hyrbil i Amélie-les-Bains-Palalda kan du genast se mycket mer av staden. Amélie-les-Bains-Palalda är fantastiskt naturskön med mycket grönskande kullar och berg. Här färgar de terrakottaröda taken de annars gröna omgivningarna. När du är här kan du börja din resa med en avkopplande stund på Thermes d%u2019Amélie les Bains, ett lyxigt spa beläget inte långt från vårt kontor. Att bila i Frankrike är perfekt både för barnfamiljen och för paret. Städer som Toulouse, Marseille och Bordeaux ligger inom köravstånd. Få en riktigt härlig resa genom att hyra bil i Amélie-les-Bains-Palalda!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service