Biluthyrning
Angers
Fäll ihop
Frankrike // Angers
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Angers: Sixt biluthyrning online-bokning

Välkommen till oss på Sixt biluthyrning i Angers när du vill kunna utforska staden och området på ett smidigt sätt. Hos oss har du möjlighet att enkelt hyra bil i Angers genom att genomföra din bokning direkt på vår hemsida. I vårt bilstall kan du välja bland allt från smidiga personbilar och rymliga kombibilar till praktiska minibussar. Vi erbjuder dessutom både ekonomi- och premiumklass på våra bilar. Hyr en bil i Angers med Sixt och ta dig flexibelt vidare till din slutdestination i Frankrike.

 
 • Angers Tågstation TGV
  1 Esplanade de la Gare
  49100 Angers

  Må. - Fr.07:00 - 19:00
  Lö.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00
  Sö.14:30 - 19:00
  Helgdag14:30 - 19:00
  Boka på detta kontoret

 • Angers Tågstation TGV

  Sixt Biluthyrning
  1 Esplanade de la Gare
  49100 Angers

  Må. - Fr.07:00 - 19:00
  Lö.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00
  Sö.14:30 - 19:00
  Helgdag14:30 - 19:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Njut av en smidig vistelse i Angers

Med en hyrbil från Angers kan du lägga upp din vistelse i landet efter eget tycke. Oavsett om du besöker staden på semester med familjen eller om du reser med jobbet hittar du hos oss en passande bil för just din resa. Vi erbjuder även 250 fria km och många andra tillvalstjänster, exempelvis skräddarsydda försäkringar och praktisk extrautrustning. Om du planerar en längre bilresa kan du välja att registrera en extra förare för avlastning under färdens gång. Observera att vi inte kan reservera specifika bilmodeller utan endast en bil från den valda fordonskategorin.

Upptäck Frankrike med en hyrbil från Sixt

Vi på Sixt biluthyrning gör det möjligt för dig att på egen hand utforska den vackra staden Angers med omnejd. I Angers kan du bland annat besöka det historiska slottet Chateu d'Angers och området Pays de la Loire presenterar flera gamla slott och byggnader. Missa inte ett besök på klostret Fontevraud, endast en timmes bilresa från vår biluthyrning i Angers. Med en hyrbil tar du dig även lätt till staden Nantes på bara en timmes bilkörning via väg A11. I denna historiska stad finns flera slott och även en park som är tillägnad den kända författaren Jules Verne. Utforska Frankrikes natur och kultur med en hyrbil från Angers.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service