Biluthyrning i Angers

 

Mest populära bilarna i Angers

* Priserna beräknades den 05.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Angers Tågstation TGV, med början den 12.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Våra tjänster på Angers

Njut av en smidig vistelse i Angers

Njut av en smidig vistelse i Angers

Välkommen till oss på Sixt biluthyrning i Angers när du vill kunna utforska staden och området på ett smidigt sätt. Hos oss har du möjlighet att enkelt hyra bil i Angers genom att genomföra din bokning direkt på vår hemsida. I vårt bilstall kan du välja bland allt från smidiga personbilar och rymliga kombibilar till praktiska minibussar. Vi erbjuder dessutom både ekonomi- och premiumklass på våra bilar. Hyr en bil i Angers med Sixt och ta dig flexibelt vidare till din slutdestination i Frankrike.Med en hyrbil från Angers kan du lägga upp din vistelse i landet efter eget tycke. Oavsett om du besöker staden på semester med familjen eller om du reser med jobbet hittar du hos oss en passande bil för just din resa. Vi erbjuder även 250 fria km och många andra tillvalstjänster, exempelvis skräddarsydda försäkringar och praktisk extrautrustning. Om du planerar en längre bilresa kan du välja att registrera en extra förare för avlastning under färdens gång. Observera att vi inte kan reservera specifika bilmodeller utan endast en bil från den valda fordonskategorin.
Upptäck Frankrike med en hyrbil från Sixt

Upptäck Frankrike med en hyrbil från Sixt

Vi på Sixt biluthyrning gör det möjligt för dig att på egen hand utforska den vackra staden Angers med omnejd. I Angers kan du bland annat besöka det historiska slottet Chateu d'Angers och området Pays de la Loire presenterar flera gamla slott och byggnader. Missa inte ett besök på klostret Fontevraud, endast en timmes bilresa från vår biluthyrning i Angers. Med en hyrbil tar du dig även lätt till staden Nantes på bara en timmes bilkörning via väg A11. I denna historiska stad finns flera slott och även en park som är tillägnad den kända författaren Jules Verne. Utforska Frankrikes natur och kultur med en hyrbil från Angers.
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Angers

Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Angers?
För att hyra en bil hos SIXT på Angers så måste du vara minst 18 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Angers.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Angers?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Angers. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,8
En sammanställning av 694 omdömen
Vägen till Sixt
(5,0)
På Sixt-kontoret
(4,9)
Bilen
(4,9)

Vanliga frågor om hyrbilar i Angers

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Angers?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Angers?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Angers?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Angers

Visa mer