Biluthyrning
Annecy
Fäll ihop
Frankrike // Annecy
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Annecy: Sixt biluthyrning online-bokning

Utforska de vackra bergen och sjöarna i östra Frankrike genom att hyra bil i Annecy. Från vår fordonsflotta på plats erbjuder vi bland annat personbilar i ekonomiklass, rymliga kombibilar samt lyxbilar i form av cabrioleter och sportbilar. Vi erbjuder även 4x4-bilar och stora minibussar för er som reser tillsammans i större sällskap. Boka din hyrbil på vår hemsida så kan du hämta upp din hyrbil i Annecy direkt vid ankomst.

 
 • Annecy Gare Centre Ville
  5 bis Avenue de Chevene
  74000 Annecy

  Må. - Fr.07:30 - 18:30
  Lö.09:00 - 17:30
  Boka på detta kontoret

 • Annecy Gare Centre Ville

  Sixt Biluthyrning
  5 bis Avenue de Chevene
  74000 Annecy

  Må. - Fr.07:30 - 18:30
  Lö.09:00 - 17:30

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Upptäck regionens sevärdheter med Sixt biluthyrning i Annecy

Via vår hemsida kan du snabbt och enkelt boka en hyrbil i Annecy. Vi bjuder på 250 fria km och ger dig möjligheten att välja bland flera praktiska tillvalstjänster. Du kan exempelvis lägga till olika skyddspaket och försäkringar, men även registrera en extra förare. En extra förare underlättar om ni planerar en längre resa och vill dela upp körsträckan. Våra bilar passar även för dig som reser i jobbet. Observera vänligen att vi inte kan lova att du får en specifik bilmodell, endast att du får en bil från den fordonskategori som du har valt. Notera även att våra tillvalstjänster varierar mellan de olika kontoren. Här på hemsidan ser du vilka tillval som finns tillgängliga för önskad kategori.

Flexibel vistelse med hyrbil genom Frankrike

Staden Annecy, som bland annat är känd för den sagolika Annecysjön, erbjuder tack vare sina vägförbindelser goda möjligheter att utforska närområdet. Med en hyrbil från Annecy når du fram till berget Mont Blanc på bara en timma med bil, perfekt för dig som vill åka skidor eller klättra i berg. Även andra skidorter är lättillgängliga med en hyrbil från Annecy, exempelvis Flaine vid de höga franska Alperna. Boka en bil från vår biluthyrning i Annecy så är du redo att ta dig an alla utmaningar i området, vare sig du ska åka skidor, turista eller knyta affärskontakter. Varmt välkommen till Sixt biluthyrning i Annecy.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service