Biluthyrning
Antony
Fäll ihop
Frankrike // Antony
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Antony: Sixt biluthyrning online-bokning

Utforska norra Frankrike genom att hyra bil i Antony hos oss på Sixt. Hos oss hittar du alltid ett komplett fordonsutbud. Underlätta din ankomst genom att boka en hyrbil i Antony redan innan avresan. På det här kontoret erbjuder vi fordon ur segmentet ekonomi, bland annat person- och kombibilar. Vi har även lyxigare fordonsgrupper. Ett tips är att välja ett 4x4-fordon om du ska resa under vinterhalvåret. Skicka en förfrågan till oss om du behöver hyra en lastbil.

 
 • Massy/Antony
  Avenue de la Division Leclerc
  92160 Antony

  Må. - Fr.08:00 - 19:00
  Lö. - Sö.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00
  Helgdag08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00
  Boka på detta kontoret

 • Massy/Antony

  Sixt Biluthyrning
  Avenue de la Division Leclerc
  92160 Antony

  Må. - Fr.08:00 - 19:00
  Lö. - Sö.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00
  Helgdag08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Komplettera din hyrbil i Antony med praktiska tillval

På Sixt Biluthyrning i Antony hämtar du smidigt ut ditt fordon som du förhandsbokat. Väl på plats kan du även välja en specifik bilmodell med hjälp av din smartphone. Om du bokar online på hemsidan kan du komplettera din bil med smarta tillvalstjänster. När du ska hyra bil i Antony kan du till exempel applicera en GPS-navigator som gör det enkelt att hitta, eller kanske lägg till extra förare för att kunna dela upp körningen. På vår hemsida kan du hyra bil i Antony genom att först välja fordonsgrupp, och sedan specificera med ytterligare tillval under bokningsprocessen. Det står även hur många mil som är inkluderade och andra saker som ingår.

Utforska Antony och närområdet med egen bil

Sixt Biluthyrning i Antony är belägen i den norra regionen Île-de-France. Kommunen är en av flera förorter till Paris, en fördel med att utgå från vårt kontor eftersom du slipper stressen i innerstaden. Du tar dig snabbt in till centrala Paris som endast ligger 35 minuter från kontoret. Här finns otaliga sevärdheter att ta del av, exempelvis Eiffeltornet, Louvren eller det spektakulära kapellet Sainte-Chapelle. Vill du se andra delar av Frankrike kan du fortsätta söderut mot Nantes, en resa på cirka tre och en halv timme från oss på Sixt. Du behöver dock inte köra långt för att utforska intressanta sevärdheter. I närheten av vårt kontor hittar du den vackra slottsträdgården Parc de Sceaux, endast femton minuter från oss. I närheten ligger även teatern Les Gémeaux Nationale. När du landar på Paris-Charles-de-Gaulle-flygplatsen tar du dig till oss på en timme.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service