Biluthyrning
Ardèche
Fäll ihop
Frankrike // Ardèche
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Ardèche: Sixt biluthyrning online-bokning

Frankrike är ett underbart land som har mycket att erbjuda sina besökare. Just den södra delen av landet är häpnadsväckande vacker. Här finns både kust och gröna bergsområden. Ska du resa hit? Ardèche är ett departement beläget i den vackra regionen Auvergne-Rhône-Alpes. Hit kommer både affärsresenärer, par, vänner och familjer för att njuta av den franska kulturen på bästa sätt. Vi på Sixt finns också här, redo att hjälpa dig med dina resor i landet. Vår biluthyrning i Ardèche är en bra utgångspunkt, oavsett om du ska stanna i staden eller om du ska köra vidare ut i landet. Från oss kan du välja bland budgetanpassade person- och kombibilar i moderna modeller, men även lyxigare sportbilar och cabrioleter. Dessa är från vårt premiumsegment. Du kan även hyra bil i Ardèche från vår 4x4-kategori.

 
 • Valence Tågstation TGV/SNCF
  BP 19943
  26300 Alixan

  Må. - Fr.08:00 - 20:00
  Lö.09:00 - 17:00
  Sö.15:00 - 20:00
  Helgdag12:00 - 18:00
  Boka på detta kontoret

 • Valence Tågstation TGV/SNCF

  Sixt Biluthyrning
  BP 19943
  26300 Alixan

  Må. - Fr.08:00 - 20:00
  Lö.09:00 - 17:00
  Sö.15:00 - 20:00
  Helgdag12:00 - 18:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Så enkelt anpassar du din hyrbil i Ardèche

Vi på Sixt har ett väldigt stort och varierat utbud av fordonsgrupper för dig att välja bland. Men för att alla våra kunder ska kunna få en hyrbil i Ardèche som passar perfekt har vi dessutom satt ihop en sida endast för våra tillvalstjänster. Tanken är att du som kund själv ska kunna anpassa bilen och skräddarsy den som du vill. När du ska hyra bil i Ardèche online kan du lägga till extratjänster som gör bilen bekvämare, till exempel navigator eller registrera en extra förare. Du kan reservera din bilgrupp idag, men inte en specifik bilmodell. Denna får du när du kommer in till vår biluthyrning i Ardèche.

Roliga aktiviteter och sevärdheter för hela familjen

Vi kan varmt rekommendera att du väljer att hyra bil i Ardèche, särskilt om du reser med familjen. Här finns väldigt mycket att både göra och se. Bland annat kan grottan Pont d Arc vara intressant att besöka. Hit kan du köra på drygt två timmar från vårt kontor. Att naturen i södra Frankrike är spektakulär råder det inga tvivel om. Besök gärna Gorges de l Ardèche, en fantastisk kanjon som inte ligger långt från grottan. Vi på Sixt önskar dig en härlig, rolig och spännande resa i Frankrike!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service