Biluthyrning
Asnières-sur-Seine
Fäll ihop
Frankrike // Asnières-sur-Seine
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Asnières-sur-Seine: Sixt biluthyrning online-bokning

Välkommen till Sixt Biluthyrning i Asnières-sur-Seine. För dig som reser till den här kommunen erbjuder vi en stor fordonsflotta med hyrbilar i flera prissegment. Hos oss kan du bland annat hyra bil i Asnières-sur-Seine i klasser som ekonomi eller lyxbil. En smart kombi- eller personbil är perfekt för att utforska staden med. Våra lyxiga och fräscha sportbilar och cabrioleter passar också bra, kanske för dig som reser i jobbet eller semestrar med din partner. Gäller det längre resor rekommenderar vi gärna ett lämpligt 4x4-fordon. Vid behov kan vi även tillhandahålla lastbilar, hör av dig så berättar vi mer.

 
 • Levallois-Perret Clichy
  83 Rue du Président Wilson
  92300 Levallois-Perret

  Må. - Fr.08:00 - 19:00
  Lö.08:00 - 13:00
  Boka på detta kontoret

 • Levallois-Perret Clichy

  Sixt Biluthyrning
  83 Rue du Président Wilson
  92300 Levallois-Perret

  Må. - Fr.08:00 - 19:00
  Lö.08:00 - 13:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Fixa hyrbil med extra allt hos Sixt Biluthyrning i Asnières-sur-Seine

Om du vill hyra bil i Asnières-sur-Seine och vill göra din resa så smidig och enkel som möjligt, rekommenderar vi att du förhandsbokar ett fordon här på hemsidan. Genom att boka din hyrbil i Asnières-sur-Seine innan avfärd slipper du lägga tid på det när du väl anländer. Vi gör det enkelt att hyra bil i Asnières-sur-Seine, oavsett om du vill utforska närliggande Paris i en bekväm BMW, eller cruisa runt i en Opel Astra. När du valt fordonsgruppen är det dags att komplettera din hyrbil i Asnières-sur-Seine med smarta tillval. Vi kan till exempel se till att du får ett fordon med dieselmotor, eller med installerad GPS för enklare navigation. Vi ser till att reservera den bilgrupp du valt, men kan inte säkerställa att du får en specifik bilmodell.

Utforska norra Frankrike i hyrbil

För dig som landar på Paris-Charles-de-Gaulle-flygplats ligger vårt kontor endast en halvtimme bort. Du slipper starta bilresan i den värsta innerstadstrafiken och kan istället göra dig bekant med de franska förarna i en lugnare miljö. Asnières-sur-Seine är en vacker kommun och en av de norra förorterna till huvudstaden Paris. Här finns mycket att ta del av, särskilt om du är kultur- och konstintresserad. Ta dig ut till vackra Parc de la Planchette, en fantastisk välordnad trädgård endast 10 minuter från Sixt. Eller parkera intill Le Parvis stadstorg, endast en halvtimmes körtid från kontoret. Eftersom Paris innerstad endast ligger 30 minuters körsträcka från oss kan du även passa på att se sevärdheter som Louvren, Notre Dame eller Moulin Rouge. Varmt välkommen till Sixt i vackra Frankrike!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service