Biluthyrning i Auxerre

 

Mest populära bilarna i Auxerre

* Priserna beräknades den 07.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Dijon Tågstation, med början den 14.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Våra tjänster på Auxerre

Du kan enkelt hyra bil i Auxerre från Sixt på nätet

Du kan enkelt hyra bil i Auxerre från Sixt på nätet

Ska du besöka Frankrike och regionen Bourgogne? I så fall är du varmt välkommen in till vår biluthyrning i Auxerre. Vi på Sixt erbjuder ett stort utbud av fordonskategorier, både inom ekonomi- och lyxklass. Med en egen hyrbil i Auxerre blir det betydligt enklare att ta sig runt i staden, regionen och vidare in i landet. Oavsett om du anländer till landet via Paris internationella flygplats eller med tåg, kan du enkelt ta dig till vår biluthyrning i Auxerre via motorväg A6. När du besöker vårt kontor har du möjlighet att välja mellan flera olika fordonskategorier, vi har något för alla resenärer. I vår fordonsflotta erbjuder vi både lyxiga bilmodeller men även moderna budgetvarianter för dig som vill tänka mer på ekonomin. Våra val är bland annat smidiga person- och kombibilar, lyxigare sportbilar och cabrioleter samt 4x4 fordon med kraftfulla motorer och lastbilar. Utbudet av våra fordon kan skilja sig mellan våra olika kontor i regionen. Kom ihåg att du enkelt kan anpassa din bil med olika tillval. Du kan exempelvis lägga till vårt smidiga navigationssystem, en extra förare eller en bil med dieselmotor. Genom att genomföra bokningen av din hyrbil i Auxerre via hemsidan kan du få en tydligare överblick över våra tillvalstjänster. Kom ihåg att vi kan boka ett fordon från den önskade fordonskategorin men att vi inte har möjlighet att reservera en viss bilmodell.
Få en roligare resa genom att hyra bil i Auxerre

Få en roligare resa genom att hyra bil i Auxerre

Auxerre är en stad med mycket kultur och historia. Här kan du besöka flertalet museum, gå in i vackra katedraler och äta lunch på en mysig restaurang. Genom att hyra bil i Auxerre blir det betydligt lättare för dig att hinna med alla sevärdheter eftersom du snabbt kan köra både inom staden eller i hela regionen. Till det gamla och vackra klocktornet Abbaye de Saint-Germain d%u2019Auxerre är det exempelvis bara ett par minuters körsträcka från vårt kontor. För dig som vill hinna med ett besök i huvudstaden kör du till Paris på endast 1 timme och 45 minuter. Välkommen till vackra Frankrike!
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Auxerre

Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Auxerre?
För att hyra en bil hos SIXT på Auxerre så måste du vara minst 18 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Auxerre.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Auxerre?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Auxerre. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,7
En sammanställning av 1052 omdömen
På Sixt-kontoret
(4,8)
Vägen till Sixt
(4,8)
Överlämningen av bilen
(4,8)

Vanliga frågor om hyrbilar i Auxerre

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Auxerre?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Auxerre?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Auxerre?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Auxerre

Visa mer