Biluthyrning
Bastia
Fäll ihop
Frankrike // Bastia
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Bastia: Sixt biluthyrning online-bokning

Välkommen till Sixt biluthyrning i Bastia på den östra sidan av Korsika. Vår fordonsflotta innefattar bland annat 4x4-bilar med starka motorer, rymliga kombibilar och snabba personbilar. Sixt biluthyrning på Bastia Flygplats har även en minibuss som du kan hyra när ni är många resenärer. Vi hjälper dig att hitta ett passande fordon för just din resa, oavsett om du behöver en liten och smidig bil för jobbresan eller en större bil för familjesemestern.

 
 • Corsica Bastia Flygplats
  Aéroport de Bastia Poretta
  20290 Lucciana

  Må. - Sö.07:30 - 23:30
  Helgdag07:30 - 23:30
  Boka på detta kontoret

 • Corsica Bastia Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Aéroport de Bastia Poretta
  20290 Lucciana

  Må. - Sö.07:30 - 23:30
  Helgdag07:30 - 23:30

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Påbörja din resa i Frankrike hos Sixt biluthyrning i Bastia

På Sixt gör vi alltid vårt bästa för att se till att du får en bil som tillgodoser dina resebehov. Genom att boka en hyrbil i Bastia via vår hemsida kan du inte bara reservera en bil. Du kan även välja bland tilläggstjänster som exempelvis vinterutrustning eller bilbarnstolar. Vi bjuder dessutom på 250 fria km. Tänk på att tilläggstjänsterna varierar från kontor till kontor. Vi kan inte heller garantera specifika bilmodeller, däremot får du alltid en bil från vald fordonskategori. Vår hemsida ger en enkel överblick över tillgängliga fordon och tillval för respektive kontor. Vi erbjuder även förare som är 18 år att hyra bil i Bastia.

Njut av din tid på Korsika med en hyrbil från Sixt biluthyrning

När du själv kan köra omkring på den vackra ön blir din vistelse på Korsika genast mer spännande. En hyrbil från Bastia ger dig friheten att på eget bevåg resa längst med kusten eller in mot öns centrala delar. Du kan köra norrut mot Cap Corse, ett område med spektakulära vyer och fina små byar. Eller låt bilresan gå till Lac de Capitellu, en liten insjö med klarblått vatten. En hyrbil i Bastia gör det möjligt att smidigt utforska både vild natur och vackra stadsmiljöer i Bastia. Besök den kända katedralen St Marie de l%u2019Assomption och det lilla kapellet om du vill se vacker arkitektur från Frankrike.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service