Biluthyrning
Beauvais
Fäll ihop
Frankrike // Beauvais
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Beauvais: Sixt biluthyrning online-bokning

Använd din tid i Frankrike på bästa sätt genom att hyra bil i Beauvais hos oss på Sixt. I vår stora fordonsflotta kan du välja bland allt från fyrhjulsdrivna bilar till snygga personbilar och rymliga kombibilar. Du kan även välja mellan flertalet minibussar, ett utmärkt val när ni är en stor grupp som ska resa tillsammans. Det spelar ingen roll om du är här som turist eller om du reser med jobbet, vi på Sixt ser till att du får en passande hyrbil i Beauvais så att du kan njuta av din vistelse i Frankrike.

 
 • Beauvais Flygplats
  Aéroport de Beauvais Tillé
  60000 Beauvais

  Må. - Fr.08:30 - 21:30
  Lö.08:30 - 20:00
  Sö.14:00 - 19:00
  Helgdag14:00 - 19:00
  Boka på detta kontoret

 • Beauvais Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Aéroport de Beauvais Tillé
  60000 Beauvais

  Må. - Fr.08:30 - 21:30
  Lö.08:30 - 20:00
  Sö.14:00 - 19:00
  Helgdag14:00 - 19:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Smidig vistelse i Frankrike med Sixt biluthyrning

Genom att hyra en bil i Beauvais hos oss på Sixt kan du snabbt och lätt ta dig vidare till olika sevärdheter i regionen. Du bokar enklast en bil via vår hemsida, där du även kan passa på att välja mellan diverse praktiska tillvalstjänster. Vänligen notera att varje kontor erbjuder olika tillval. Hos vår biluthyrning i Beauvais kan du exempelvis välja bland olika försäkringar, GPS och registrering av extra förare. Reser du med barn kan det även kännas tryggt att lägga till en bilbarnstol vid hyra av bil i Beauvais. Vi kan inte garantera en specifik bilmodell, men däremot reserverar vi en motsvarande bil från vald bilkategori. Passa på att hyra bil i Beauvais på enklast möjliga sätt genom att boka online redan idag.

Börja ditt franska äventyr hos Sixt i Beauvais

Beauvais är en historisk stad i norra delen av Frankrike och nås smidigt med bil från vår biluthyrning i Beauvais Flygplats. Ett måste när du besöker staden är katedralen Saint-Pierre de Beauvais. Den mäktiga byggnaden är enkel att nå med en hyrbil i Beauvais. För barnfamiljer som söker lite spänning kan ett besök till Disneyland Paris bli väldigt uppskattat. Det tar cirka en timme att köra till den stora nöjesparken i Paris med en hyrbil från Beauvais.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service