Biluthyrning
Bergerac
Fäll ihop
Frankrike // Bergerac
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Bergerac: Sixt biluthyrning online-bokning

Planerar du att besöka Frankrike? I den sydvästra delen av landet, i regionen Aquitaine, hittar du staden Bergerac. Här finns även vi på Sixt, redo att bistå med vårt stora utbud av bilar. Hos oss kan du hyra en bil i Bergerac som passar just din planerade bilresa. Vår fordonsflotta består av bilar från kategorier som personbil, kombibil och 4x4. Vi har även sportbilar och cabrioleter. Oavsett om du söker lyxbil eller vill hyra en bil från Bergerac som är skonsam mot din ekonomi så kan vi hjälpa till.

 
 • Bergerac Perigord Flygplats
  Route d'Agen
  24100 Bergerac

  Må. - Sö.09:00 - 17:00
  Helgdag09:00 - 17:00
  Boka på detta kontoret

 • Bergerac Perigord Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Route d'Agen
  24100 Bergerac

  Må. - Sö.09:00 - 17:00
  Helgdag09:00 - 17:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Med Sixt biluthyrning i Bergerac kan du anpassa bilen efter dina behov

Vi vet att alla som besöker denna del av landet har olika ändamål med sin resa. Vissa ska utforska regionens alla sevärdheter medan andra är här för att göra affärer eller besöka familjen. Genom att hyra en bil i Bergerac hos oss kan du inte bara välja bland flera bilkategorier, du kan även lägga till extratjänster. Ange resedatum och vilken bilkategori du är intresserad av, sedan kan du enkelt boka extratjänster till din hyrbil i Bergerac. Vi bjuder på 250 km per dag och du kan lägga till praktiska extratjänster som GPS, takbox, extra förare och så vidare. Notera gärna att vi inte reserverar enskilda bilmodeller vid bokning. Vi kan endast garantera att du får en hyrbil i Bergerac från den valda bilkategorin.

Få en smidig start på din resa i Frankrike genom att besöka vår biluthyrning i Bergerac

Du hittar vårt kontor vid stadens flygplats, något som gör det extra praktiskt för dig som anländer via flyg. Med vår hjälp kan du utan problem besöka regionens alla sevärdheter. Vårt tips är att du utforskar det staden har att erbjuda och sedan besöker platser som Vézère i öst eller Bordeaux i väst. Om du ska köra till just Vézère så kan du alltid ta en liten omväg och besöka slottet Castelnaud-la-Chapelle. Den mäktiga borgen, och den magiska vägen dit, är väl värd en extra timmes bilfärd.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service