Biluthyrning
Beziers
Fäll ihop
Frankrike // Beziers
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Beziers: Sixt biluthyrning online-bokning

Utforska sydöstra Frankrike genom att hyra bil i Beziers hos oss på Sixt. Beziers är en naturskön stad i provinsen Occitanien inte långt från Medelhavskusten. Oavsett om du reser hit i tjänsten eller semestrar i regionen kan du välja en bekväm hyrbil ur vår kompletta flotta av fordon. Du kan boka en hyrbil i Beziers från kategorierna person- eller kombibil, men även lyxfordon som sportbilar och cabrioleter. Med en toppmodern och bekväm bil kan du njuta fullt ut av Frankrike.

 
 • Beziers Tågstation
  14 Boulevard de Verdun
  34500 Beziers

  Må. - Fr.09:00 - 17:30
  Lö.09:00 - 18:00
  Helgdag09:00 - 17:30
  Boka på detta kontoret

 • Beziers Tågstation

  Sixt Biluthyrning
  14 Boulevard de Verdun
  34500 Beziers

  Må. - Fr.09:00 - 17:30
  Lö.09:00 - 18:00
  Helgdag09:00 - 17:30

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Hyr din bil hos Sixt Biluthyrning i Beziers

Gör din resa ännu smidigare genom att hyra bil i Beziers. Boka redan nu via vår hemsida genom att välja önskad fordonskategori. Vi erbjuder praktiska person- och kombibilar, lyxbilar samt 4x4-fordon. Anpassa gärna fordonet med ett antal tillvalstjänster. Du kan till exempel lägga till försäkring för glas och däck, eller välja att utrusta bilen med GPS-navigator (ett praktiskt val för att lättare hitta till olika sevärdheter). Bokningen gör du enklast här på hemsidan, tänk dock på att vi endast reserverar en bil från en specifik fordonskategori. Vi har tyvärr inte möjlighet att garantera en specifik bil.

Utforska Franska rivieran med hyrbil från Beziers

Beziers har länge varit ett relativt outforskat paradis för svenskarna. Nu har du möjlighet att resa hit via direktflyg från Stockholm. Du landar på den stora flygplatsen Béziers Cap d'Agde Airport, och med Beziers som utgångspunkt kan du smidigt köra till många populära städer och platser. För att hinna se så mycket som möjligt är det lättast att hyra bil i Beziers. Kör sedan vidare till exempelvis den vackra hamnstaden Marseille som ligger 24 mil bort. Nära Sixt Biluthyrning i Beziers finns också mycket att upptäcka. Varför inte ta bilen till den vackra katedralen Saint-Nazaire? Du kan även göra en dagsutflykt till kustkommunen Valras-Plage. Här finns både stränder och spaanläggningar som du enkelt når med bil från vårt kontor. Välkommen till Franska rivieran!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service