Biluthyrning på Biarritz Flygplats

 

Finns i över 105 länder

Hyrbilar jorden runt i 110 år

Premiumflotta

Känn dig som en VIP vart du än kör i våra bilar

Nya bilar

Vi har den nyaste fordonsflottan i stan

Helt digitalt

Du slipper köa vid disken

Vägbeskrivning till Biarritz Flygplats kontoret

Adress

11 Esplanade de l'Europe, 646 00 Anglet, Frankrike
Mer information

Kontorstider

mån - sön
08:00 - 22:30
Helgdagar
08:00 - 22:30

Våra tjänster hos Biarritz Flygplats

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Känn dig hjärtligt välkommen att hyra bil på Biarritz flygplats. Hos Sixt erbjuds hyrfordon i en många olika storleksklasser, från rymliga personbilar och kombibilar till sportbilar och cabrioleter. Vår biluthyrning på Biarritz flygplats erbjuder även 4x4. Då du som förare väljer att hyra bil på Biarritz flygplats erbjuds du alltid välutrustade bilar av hög kvalitet. Tack vare ett brett urval av hyrbilar på flygplats Biarritz, generösa uthyrningstider och en rad tilläggsmöjligheter kan du alltid finna en hyrbil om passar dig. Valmöjligheterna är desamma vare sig du behöver en hyrbil för familjesemestern eller affärsresan. Din bokning av hyrbil på Biarritz flygplats gör du direkt på hemsidan. Färden till och från flygplatsen blir alltid enkel och bekymmerslös med Sixt.
Sixt Biluthyrning Biarritz flygplats

Sixt Biluthyrning Biarritz flygplats

Flygplatsen är belägen cirka fem kilometer sydost om stadens centrum. Flygplatsen är förbunden med vägarna D260 och A63. Infarten till flygplatsen är belägen vid väg D810 som ansluter till A63. Biluthyrningen är bekvämt belägen i ankomsthallen. Du ges möjlighet att välja fordon med din iPhone vid ankomst. Dygnet runt återlämning ger dig maximal frihet under din resa i Frankrike.
Vackra stränder

Vackra stränder

Biarritz är vackert beläget vid Biscayabukten och här finns mycket att se och uppleva. Den mest klassiska stranden är Grand Plage, men missa inte heller fantastiska Miramar. Biarritz är känt för sin surfing så vad sägs om att packa in surfbrädan i bilen och ge sig ut och leta efter de perfekta vågorna? Genom att hyra bil på Biarritz flygplats har du maximal frihet att utforska allt som Biarritz har att erbjuda. Semesterorten ligger bara tre mil från spanska gränsen så varför inte passa på att göra en tur till grannlandet? Eller fortsätt vidare till Pyrenéerna och res runt i ett landskap med små byar och storslagna vyer. Under din resa väntar även kulinariska upplevelser, de flesta restauranger serverar underbart god baskisk mat.
Show more
Bra att veta när du hyr bil på Biarritz Flygplats
Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Biarritz Flygplats?
För att hyra en bil hos SIXT på Biarritz Flygplats så måste du vara minst 18 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Biarritz Flygplats.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Biarritz Flygplats?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,7
En sammanställning av 981 omdömen
Återlämningen av bilen
(4,9)
Överlämningen av bilen
(4,8)
Vägen till Sixt
(4,8)

Vanliga frågor om hyrbilar på Biarritz Flygplats

Kan jag boka en bil för en längre tid på Biarritz Flygplats?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Biarritz Flygplats?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Biarritz Flygplats

Visa mer