Biluthyrning
Boulogne-Billancourt
Fäll ihop
Frankrike // Boulogne-Billancourt
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Boulogne-Billancourt: Sixt biluthyrning online-bokning

Få ut det mesta av din tid i Frankrike genom att hyra bil i Boulogne-Billancourt. Vi har en stor fordonsflotta och ger dig möjlighet att hyra flera typer av bilar. Välj bland allt ifrån lyxbilar som cabrioleter, sportbilar och rymliga 4x4-bilar till komfortabla personbilar och stora minibussar. Du kan även hyra lastbil genom oss på Sixt. Det spelar med andra ord ingen roll om du är i Frankrike för att göra affärer eller för att utforska huvudstadens vackra gator och gränder - vi tillhandahåller en hyrbil i Boulogne-Billancourt som passar för just din resa.

 
 • Paris Boulogne-Billancourt
  33 T Avenue Edouard Vaillant
  92100 Boulogne Billancourt

  Må.07:30 - 19:00
  Ti. - To.08:00 - 19:00
  Fr.08:00 - 20:00
  Lö.08:00 - 16:00
  Helgdag09:00 - 13:00
  Boka på detta kontoret

 • Paris Boulogne-Billancourt

  Sixt Biluthyrning
  33 T Avenue Edouard Vaillant
  92100 Boulogne Billancourt

  Må.07:30 - 19:00
  Ti. - To.08:00 - 19:00
  Fr.08:00 - 20:00
  Lö.08:00 - 16:00
  Helgdag09:00 - 13:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Njut av bilresan med Sixt i Boulogne-Billancourt

Genom att hyra bil i Boulogne-Billancourt hos Sixt biluthyrning kan du inte bara välja mellan flera bilkategorier, du kan även välja bland olika tilläggstjänster. Lägg till försäkringar, olycksfallsskydd eller varför inte en navigator för att kunna ta dig runt på vägarna på ett enklare sätt. Vi bjuder på dina första 250 km. Kom bara ihåg att vi inte kan garantera specifika bilmodeller, utan att vi endast reserverar en bil från vald bilgrupp. Tilläggstjänsterna varierar från kontor till kontor, något som är bra att tänka på. På vår hemsida får du en överblick över tillgängliga bilar och tillval samt genomför enkelt din bokning.

Flexibelt bilburen mellan natur och kultur i Paris

Boulogne-Billancourt ligger väster om Paris, precis söder om Boulogneskogen. Denna skog var en gång en kunglig trädgård och är väl värt ett besök. Kom även ihåg att besöka de vackra trädgårdarna vid Musée Albert Kahn, dit du enkelt når genom att hyra bil i Boulogne-Billancourt. Från vår biluthyrning i Boulogne-Billancourt kan du smidigt köra vidare till olika sevärdheter i staden. Det går exempelvis snabbt att köra in till Eiffeltornet och Louvremuseet. Vill du besöka det magnifika palatset Versailles så behöver du bara köra i 30 minuter med en hyrbil från vår biluthyrning i Boulogne-Billancourt.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service