Biluthyrning i Caen

 

Mest populära bilarna i Caen

* Priserna beräknades den 05.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Caen Tågstation, med början den 12.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Våra tjänster på Caen

En smidig vistelse i Caen med Sixt Biluthyrning

En smidig vistelse i Caen med Sixt Biluthyrning

Upptäck staden på bästa sätt genom att hyra bil i Caen hos Sixt. I vår stora fordonsflotta kan du välja mellan flera typer av bilkategorier, exempelvis smidiga personbilar, funktionella kombibilar och rymliga 4x4-bilar. Eller varför inte välja en lyxbil? Hos oss på Sixt biluthyrning i Caen tillhandahåller vi både sportbilar och cabrioleter. Vissa lokala kontor erbjuder även lastbilar. Vi ser till att du får en passande hyrbil i Caen, oavsett om du besöker regionen på semester eller för jobbets räkning.Utforska kusten i Normandie genom att hyra en bil i Caen. Vi på Sixt erbjuder inte bara förstklassiga hyrbilar i Caen, vi gör det även möjligt för dig att anpassa bilen efter dina egna resebehov. Om du vill undvika att köra vilse kan det exempelvis vara bra att välja till en GPS-navigator. Du kan göra många praktiska tillval genom att boka din bil här på vår hemsida. Olika kontor erbjuder dock olika tilläggstjänster. Observera även att vi inte garanterar att du får en specifik bilmodell men att vi ser till att du får en bil från samma valda fordonskategori.
Njut av en flexibel bilresa genom Frankrike

Njut av en flexibel bilresa genom Frankrike

Staden Caen ligger i hjärtat av Normandie och gör det möjligt för dig att enkelt besöka denna historiska region. Genom att hyra bil i Caen kan du köra till Omaha Beach, en bilresa som tar endast 40 minuter via väg N13. Du kan även besöka vackra byggnader i området, exempelvis katedralen i Rouen, som ligger cirka en och en halv timma österut från Caen. Även i själva staden finns spännande sevärdheter, som det magnifika klostret Abbaye aux Hommes. Med en hyrbil i Caen kan du resa på eget bevåg och själv välja vilka sevärdheter du ska besöka i denna del av Frankrike.
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Caen

Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Caen?
För att hyra en bil hos SIXT på Caen så måste du vara minst 18 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Caen.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Caen?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Caen. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,6
En sammanställning av 707 omdömen
Bilen
(4,8)
På Sixt-kontoret
(4,8)
Överlämningen av bilen
(4,8)

Vanliga frågor om hyrbilar i Caen

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Caen?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Caen?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Caen?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Caen

Visa mer