Biluthyrning
Chalon-sur-Saône
Fäll ihop
Frankrike // Chalon-sur-Saône
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Chalon-sur-Saône: Sixt biluthyrning online-bokning

I östra Frankrike, inte långt från Dijon och Mâcon, ligger den natursköna staden Chalon-sur-Saône. Här hittar du även Sixt Biluthyrning. I Chalon-sur-Saône hjälper vi på Sixt dig gärna med en passande hyrbil. På Chalon-sur-Saône-kontoret kan du välja bland fordon ur klasser som lyxbil och ekonomi. Vi tillhandahåller kombi- och personbilar, men även lyxbilar som cabrioleter och sportbilar. Vill du se mer av Frankrike? I så fall kan det knappast vara bekvämare än i ett 4x4-fordon.

 
 • Chalon-sur-Saone
  32 Avenue Victor Hugo
  71100 Chalon-sur-Saone

  Må. - Fr.08:30 - 12:30
   13:30 - 18:30
  Lö.09:00 - 12:00
  Helgdag09:00 - 12:00
  Boka på detta kontoret

 • Chalon-sur-Saone

  Sixt Biluthyrning
  32 Avenue Victor Hugo
  71100 Chalon-sur-Saone

  Må. - Fr.08:30 - 12:30
   13:30 - 18:30
  Lö.09:00 - 12:00
  Helgdag09:00 - 12:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Börja vistelsen i Frankrike med att hyra bil i Chalon-sur-Saône

När du ska hyra bil i Chalon-sur-Saône gör du det enklast online. På vår bokningssida kan du nämligen applicera olika tillval för att optimera din bil på bästa sätt. För både affärsresenärer och turister är det smart med en GPS-navigator. Du kan även lägga till en extra förare om du vill kunna dela upp körningen med din partner. Det är även här på bokningssidan du reserverar den fordonsgrupp du vill ha. Den specifika bilmodellen väljs ut när du anlänt till Sixt Biluthyrning i Chalon-sur-Saône.

Historia, landskap och kultur med hyrbil i Chalon-sur-Saône

Om du landar på Dijon-Bourgogne flygplats tar du dig snabbt ut till oss på Sixt. Genom att hyra bil i Chalon-sur-Saône kan du upptäcka mer av den östra delen av Frankrike. Precis som i många andra franska städer finns det gamla katedraler och kyrkor som är värda att se. Ett tips är att ta bilen till Chalon Cathedral, endast ett par minuters bilresa från oss. Om du är intresserad av historia kan du även besöka Musée Nicéphore-Niépce. Detta museum dokumenterar fotografiets historia ur fransk synvinkel. Passa även på att köra norrut mot Dijon, det tar knappt en timme med hyrbil från Chalon-sur-Saône. Här kan du gå på vinprovningar eller besöka intressanta matmarknader. Med en bil från Sixt blir Frankrike mer tillgängligt.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service