Biluthyrning
Champagne Ardenne
Fäll ihop
Frankrike // Champagne Ardenne
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Champagne Ardenne: Sixt biluthyrning online-bokning

I nordöstra Frankrike, ungefär en dryg timme från Paris, ligger regionen Champagne-Ardenne. Här finns kända och omtyckta städer som bland annat Reims, Champagne och Troyes. Här finns även vår biluthyrning i Champagne-Ardenne. Oss på Sixt hittar du enkelt, vi finns alldeles vid den stora tågstationen i Reims. Från oss kan du hyra bil i Champagne-Ardenne redan innan du anländer, detta gör du enklast online. Välj om du vill boka en budgetanpassad person- eller kombibil, eller välj ett lyxigare fordon från vårt stora urval av sportbilar, cabrioleter och 4x4-fordon.

 
 • Reims Tågstation
  8 Rue André Pingat
  51100 Reims

  Må. - Fr.08:00 - 12:30
   13:30 - 18:00
  Lö.08:00 - 12:00
   14:00 - 17:00
  Boka på detta kontoret

 • Reims Tågstation

  Sixt Biluthyrning
  8 Rue André Pingat
  51100 Reims

  Må. - Fr.08:00 - 12:30
   13:30 - 18:00
  Lö.08:00 - 12:00
   14:00 - 17:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Reservera bilgrupp redan idag

När du vill hyra bil i Champagne-Ardenne föreslår vi att du redan nu bokar upp den bilgrupp du vill köra. Detta gör du enkelt, börja med att fylla i de datum du vill ha bilen. Därefter kommer vi att visa våra tillgängliga bilgrupper. Då kan du exempelvis välja en sedan. Denna bilgrupp kommer vi nu att reservera åt dig, dock kan vi inte reservera en specifik bilmodell. Kom även ihåg att vi har ett stort utbud av extra tillval. Välj hur många av dessa du vill boka till din hyrbil i Champagne-Ardenne. Vi erbjuder tjänster som navigator, bilbarnstolar, möjlighet att registrera fler förare och mycket mer. Du kan till och med välja att din hyrbil i Champagne-Ardenne ska ha en dieselmotor.

Mycket att utforska genom att hyra bil i Champagne-Ardenne

Champagne-Ardenne är en region med massvis att erbjuda sina besökare. Oavsett om du älskar historia, kultur, natur eller aktiviteter, finns något för alla. Att besöka Notre-Dame de Reims är såklart ett måste. Hit kan du ta dig på under tio minuter om du kör via Rue Hincmar. Även Taupalatset är värt ett besök. Många som besöker Champagne-Ardenne väljer även att njuta av ett par dagar i Paris, något vi givetvis kan rekommendera. Du kan köra hit på 1,5 timme från vår biluthyrning i Champagne-Ardenne. Vi på Sixt välkomnar dig till underbara Frankrike!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service