Biluthyrning
Chessy
Fäll ihop
Frankrike // Chessy
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Chessy: Sixt biluthyrning online-bokning

Chessy är en perfekt kommun att besöka om du reser med barnen. Här finns vår biluthyrning i Chessy, men det är inte allt. Vi finns dessutom alldeles i närheten av Disneyland Paris, barnens storfavorit! För dig som ska resa till Paris med de små är just Chessy en trevlig plats att utgå från eftersom kommunen dels har nära in till Paris, men samtidigt är betydligt lugnare. Från oss på Sixt har du möjlighet att hyra bil i Chessy från flera bilgrupper, bland annat person- och kombibilar och 4x4 fordon.

 
 • Marne-la-Vallée Chessy Tågst.
  Place des Passagers du Vent
  77700 Chessy

  Må. - Sö.07:00 - 21:00
  Helgdag07:00 - 21:00
  Boka på detta kontoret

 • Marne-la-Vallée Chessy Tågst.

  Sixt Biluthyrning
  Place des Passagers du Vent
  77700 Chessy

  Må. - Sö.07:00 - 21:00
  Helgdag07:00 - 21:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Hitta på mer med egen hyrbil i Chessy

Från biluthyrning i Chessy har du möjlighet att välja ut ett fordon som passar din resa och din budget. Du kan välja att hyra bil i Chessy direkt när du anlänt, men vi rekommenderar ändå att du gör det i förväg. Annars finns det en risk att bilen du vill köra är slut. På hemsidan tar det dessutom inte mer än några klick innan du bokat en hyrbil i Chessy. När du väl ska förhandsboka råder vi dig att även välja till några av våra extratjänster, dessa kan nämligen göra resan lättare och bekvämare. Vi har saker som navigator och bilbarnstol som kan komma väl till pass. Du kan även komplettera försäkringen som ingår eller registrera ytterligare en förare. Vid onlinebokning reserveras en bilgrupp, inte en specifik bilmodell.

Njut av en rolig vecka i Frankrike

Genom att hyra bil i Chessy öppnar hela landet upp sig. Det går väldigt enkelt att bila i Frankrike, oavsett om du ska köra ut på landsbygden eller hålla dig i städerna. Just Chessy är en kommun som passar utmärkt att utgå från om du ska besöka huvudstaden. Anledningen? Du slipper stressen och oväsendet från storstaden men har ändå nära in till storstadens puls. I Chessy finns många saker att göra, självklart är Disneyland ett måste, dit det tar cirka 10 minuter med bil från vårt kontor. Du har även alla sevärdheter inne i Paris att se fram emot; exempelvis Eiffeltornet, Triumfbågen och Notre-Dame. Trevlig resa önskar vi på Sixt!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service