Biluthyrning
Dijon
Fäll ihop
Frankrike // Dijon
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Dijon: Sixt biluthyrning online-bokning

Få ut så mycket som möjligt av din resa i Frankrike genom att hyra bil i Dijon hos oss på Sixt. Vår fordonsflotta innehåller både snygga och smidiga personbilar samt rymliga och komfortabla kombibilar. Vi kan tillhandahålla bilar som passar både till jobbresan och till semestern med familjen. Välkomna till vår biluthyrning i Dijon, en pittoresk stad i östra Frankrike.

 
 • Dijon Tågstation
  31 Cour de la Gare
  21000 Dijon

  Må. - Fr.08:00 - 18:00
  Lö.08:00 - 12:30
   14:00 - 16:00
  Boka på detta kontoret

 • Dijon Tågstation

  Sixt Biluthyrning
  31 Cour de la Gare
  21000 Dijon

  Må. - Fr.08:00 - 18:00
  Lö.08:00 - 12:30
   14:00 - 16:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Starta din resa hos Sixt biluthyrning i Dijon

Att hyra bil i Dijon hos oss på Sixt är ett bra sätt att påbörja din vistelse i landet. Vi ser inte bara till att du får en bra hyrbil i Dijon som passar perfekt för just dina ändamål, du kan även välja bland praktiska tilläggstjänster för att anpassa hyrbilen efter dina resebehov. Om du exempelvis vill hitta snabbt och smidigt till olika sevärdheter kan du lägga till en navigator. Om ni reser i sällskap kan ni välja att registrera en extra förare till er hyrbil i Dijon och på så sätt turas om med körningen under längre sträckor. Hos oss kan du välja mellan flera olika tillval, men observera att varje kontor har egna lokala erbjudanden. Notera även att vi inte garanterar specifika bilmodeller, utan att bokningen gäller för en bil från den valda fordonsgruppen. På vår hemsida kan du enkelt genomföra din bokning samt hantera eventuella tillval.

Utforska Dijon med en hyrbil från Sixt biluthyrning

Dijon är känt för mer än bara sin senap. Staden bjuder på flera sevärdheter som du enkelt når med en hyrbil i Dijon. Du kan bland annat köra till den vackra botaniska trädgården Jardin botanique de l'Arquebuse, som ligger precis vid den stora katedralen. Vill du se vacker konst från de gamla mästarna bör du köra till Musée des Beaux-Arts de Dijon. Du kan även besöka det vackra klostret Abbaye de Cluny, en och en halv timme söderut från vår biluthyrning i Dijon.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service