Biluthyrning
Dunkerque
Fäll ihop
Frankrike // Dunkerque
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Dunkerque: Sixt biluthyrning online-bokning

Välkommen till Sixt biluthyrning i Dunkerque. Hos oss kan du välja bland hyrbilar för olika ändamål. Vi erbjuder stora lastbilar, rymliga kombibilar, funktionella 4x4-bilar samt personbilar i både ekonomi- och premiumklass. Vi ser till att tillhandahålla en bil som passar för just dina resebehov, oavsett om du besöker Dunkerque med jobbet eller på semester med familjen. Njut av din resa i norra Frankrike genom att hyra en bil i Dunkerque hos oss på Sixt.

 
 • Dunkerque
  67 Quai Wilson
  59430 Saint-Pol-sur-Mer, Dunkerque

  Må. - Fr.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00
  Lö.08:30 - 12:30
  Boka på detta kontoret

 • Dunkerque

  Sixt Biluthyrning
  67 Quai Wilson
  59430 Saint-Pol-sur-Mer, Dunkerque

  Må. - Fr.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00
  Lö.08:30 - 12:30

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Enkelt att hyra bil i Dunkerque

Vår biluthyrning i Dunkerque erbjuder inte bara flera olika typer av bilar, vi ser även till att erbjuda tilläggstjänster så att du kan anpassa bilen efter dina specifika resebehov. Om du besöker norra Frankrike med familjen kanske du behöver en barnstol, och om du vill njuta av en bilresa utan kartproblem går det bra att boka en praktisk navigator. Vi erbjuder även dygnet-runt-retur av din hyrbil i Dunkerque. På vår hemsida kan du enkelt genomföra din bokning samt hantera eventuella tillval. Vänligen notera att tilläggstjänsterna kan variera från kontor till kontor samt att vi inte kan garantera enskilda bilmodeller, utan endast en bil från din valda bilkategori. Genom att hyra en bil i Dunkerque kan du ta dig fram med stil, oavsett om du är här för nöjes skull eller reser i affärer.

Njut av friheten med en hyrbil i Dunkerque

Dunkerque ligger väldigt nära den belgiska gränsen och är en historiskt viktig stad. Med en hyrbil når du smidigt mellan sevärdheter som exempelvis klocktornet eller det intressanta museet Musée portuaire. Med bil från Dunkerque tar du dig även snabbt till närliggande städer. Både Calais och Lille ligger inom en timmes räckhåll med en hyrbil från Dunkerque. Staden Saint-Omer, med alla sina vackra byggnader och kloster, ligger 45 minuter från vår biluthyrning i Dunkerque. Hyr en bil från Sixt så är du redo att utforska norra Frankrike på bästa sätt.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service