Biluthyrning
Fleury les Aubrais
Fäll ihop
Frankrike // Fleury les Aubrais
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Fleury les Aubrais: Sixt biluthyrning online-bokning

Fleury les Aubrais ligger precis norr om storstaden Orléans i centrala Frankrike. Det är en liten kommun med knappt över 20 000 invånare. Den vackra lilla staden passar utmärkt för dig som vill hyra en bil i Fleury les Aubrais för att utforska regionen Loiret med alla dess slott, vinodlingar och spännande sevärdheter. Våra kontor i den lilla kommunen erbjuder praktiska bilar från kategorier som personbil, kombibil och 4x4. Du kan även hyra en bil från Fleury les Aubrais i form av minibuss, perfekt för större sällskap. Välj det kontor som passar dig bäst och boka redan idag.

 
 • Orleans Fleury les Aubrais
  61, Rue André Dessaux
  45400 Fleury-les-Aubrais

  Må. - Fr.08:00 - 19:00
  Lö.08:00 - 18:00
  Boka på detta kontoret

 • Orleans Fleury les Aubrais

  Sixt Biluthyrning
  61, Rue André Dessaux
  45400 Fleury-les-Aubrais

  Må. - Fr.08:00 - 19:00
  Lö.08:00 - 18:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Vår biluthyrning i Fleury les Aubrais önskar dig varmt välkommen till Frankrike

Att boka en hyrbil i Fleury les Aubrais via vår hemsida är enkelt. Du anger datum och kontor här på sidan och kan sedan välja vilken hyrbil du är intresserad av. Du kan välja både ekonomi- och lyxbil så länge du är över 18 år. Tyvärr kan vi inte garantera enskilda bilmodeller, men vi kan alltid se till att minst en hyrbil i Fleury les Aubrais som tillhör den bokade bilkategorin finns kvar att hämta ut. När du valt bil kan du även boka extratjänster. Dessa kan vi på Sixt däremot garantera. Du kan hyra en bil från Fleury les Aubrais som du utrustar med GPS, bilbarnstol och många andra praktiska extratjänster.

Låt oss på Sixt hjälpa dig få ut mer av din vistelse i landet

När du väl har hämtat ut en hyrbil från Fleury les Aubrais har du otaliga möjligheter. Du kan börja med att köra in till Orléans för att besöka katedralen och muséet tillägnat den lokala legenden Jeanne d'Arc. Därefter kan du köra längs med Loire, besöka småstäderna vid floden och utforska det mäktiga slottet Château de Sully-sur-Loire. Det finns flera slott, vinodlingar, småbyar och storstäder att besöka i regionen. Kom in till vår biluthyrning i Fleury les Aubrais så ger vi dig gärna fler tips!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service